Mini JCW

Vineri, 18 August 2023 | Modele noi

Un Mini cu pedigree de Nurburgring: Cooper JCW Bulldog Racing Edition

Mini a prezentat oficial noul Cooper JCW Bulldog Racing Edition, o ediție specială a hot hatch-ului britanic. Noul model primește piese speciale, modificate pentru circuit și care au fost dezvoltate chiar pe legendarul Nurburgring.
Miercuri, 10 Iunie 2020 | Modele noi

Hot Hatch-ul Mini JCW poate fi comandat cu pachetul GP: kit-ul a fost inspirat de versiunea extremă Mini John Cooper Works GP

Mini introduce pachetul GP pe Hot Hatch-ul Mini John Cooper Works. Britanicii propun un kit de caroserie mai agresiv, elemente speciale pentru interior și îmbunătățiri la nivelul suspensiilor.
Joi, 14 Noiembrie 2019 | Modele noi

Noul Mini John Cooper Works GP va fi expus în 20 noiembrie: Hot Hatch-ul britanic cu peste 300 CP va fi produs în doar 3.000 de unități

Mini va expune noul Hot Hatch John Cooper Works GP în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles. Modelul producătorului britanic va fi echipat cu un motor pe benzină de 2.0 litri care oferă peste 300 de cai putere.
Vineri, 21 Decembrie 2018 | Modele noi

Mini John Cooper Works facelift revine în oferta producătorului britanic: motor pe benzină de 2.0 litri de 231 CP cu filtru de particule

Mini John Cooper Works facelift și Mini John Cooper Works Cabrio facelift revin în oferta constructorului britanic. Cele două versiuni au primit omologarea Euro6d-Temp și vin cu un motor de 2.0 litri de 231 CP echipat cu flitru de particule.
Joi, 22 Noiembrie 2018 | Modele noi

Mini va lansa un nou John Cooper Works GP: producția Hot Hatch-ului începe în 2020

Conceptul Mini John Cooper Works GP a fost prezentat anul trecut în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Acum, reprezentanții constructorului britanic au anunțat că versiunea de producție va intra pe linia de asamblare în 2020.
Miercuri, 15 Iunie 2016 | Modele noi

100 de Mini-uri pentru cei mai pretențioși clienți: versiunea Challenge costă 40.000 de euro și merge pe circuit

Mini John Cooper Works Challenge se adresează celor care își doresc o mașină născută pentru circuit. Are 230 de cai putere și va fi produsă într-un număr limitat.
Miercuri, 10 Decembrie 2014 | Modele noi

Mini John Cooper Works: modelul britanic de performanţă anunţă 231 CP şi 0-100 km/h în 6.1 secunde

Primele imagini şi informaţii ale celei mai performante versiuni a noii generaţii Mini Cooper au ieşit la iveală înainte de data oficială de dezvăluire a acestora. Noul Mini John Cooper Works dezvoltă 231 CP şi va debuta la Salonul Auto de la Detroit.
Sambata, 08 Septembrie 2012 | PARIS 2012

Mini Countryman JCW, cea mai sportivă versiune a SUV-ului englezesc

Mini aduce la Paris primul model din gama JCW cu patru uşi şi cu tracţiune integrală - Countryman John Cooper Works. Acesta are 218 CP, consumă 7.4 litri la sută şi are nevoie de 7 secunde pentru 0-100 km/h.
Marti, 22 Mai 2012 | Modele noi

Mini John Cooper Works: motor mai economic şi cutie automată pentru toate versiunile

Mini se preocupă şi de eficienţa modelelor sale. Motiv pentru care anunţă un nou motor pe benzină, de 1.6 litri, dedicat familiei sale de performanţă, John Cooper Works.
Marti, 21 Iunie 2011 | Modele noi

OFICIAL: Mini Coupe se prezintă

Mini a prezentat primul său model cu două locuri, denumit Coupe. Versiunea de top este echipată cu un motor turbo de 1.6 litri şi 211 CP.
Duminica, 19 Iunie 2011 | Tuning

AC Schnitzer a creat cel mai rapid Mini JCW

Tunerii germani de la AC Schnitzer au creat un Mini JCW care a reuşit să surclaseze pe circuitul de la Hockenheim modele precum BMW M3, Porsche 911 Turbo sau Mercedes CLK 63 AMG Black Series.
Vineri, 22 Ianuarie 2010 | Modele noi

Mini pregateste versiunea sportiva JCW a lui Countryman

Primul crossover din istoria Mini, asteptat in martie la Geneva, se va bucura in 2012 si de o versiune de performanta, de 225 de cai putere, pregatita de divizia John Cooper Works.

Tag-uri similare

Mini John Cooper Works, Mini JCW, Mini Countryman JCW, Mini Countryman John Cooper Works, Countryman de performanta, versiune de performanta Mini
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru