Noul Mini John Cooper Works va lua startul în cursa de 24 de ore de la Nurburgring

de Alexandru Monenciu
Luni, 20.05.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul britanic de automobile tocmai a anunțat că noul Mini John Cooper Works va lua startul în cursa de 24 de ore de la Nurburging, înaintea debutului oficial.

Britanicii de la MINI sunt pregătiți să prezinte lumii întregi versiunea de performanță John Cooper Works a celebrului model. Dar înaintea debutului oficial, noul Mini John Cooper Works va lua startul în una dintre cele mai dificile curse de anduranță din calendar.

Este vorba despre cursa de 24 de ore de la Nurburgring. Anunțul a fost făcut în urmă cu scurt timp de către reprezentanții Mini.

Versiunea termică a noului Mini John Cooper Works (pentru că va fi disponibilă și într-o versiune pur electrică) va purta un camuflaj special pe parcursul cursei. Acesta va combina culorile alb-roșu, ca un omagiu adus mașinilor de curse ale mărcii din anii '60.

Mai mult, din grafica specială va face parte și logo-ul 37, o trimitere către victoria obținută de Mini Cooper S în Raliul Monte Carlo din 1964.

Noul Mini John Cooper Works va concura în categoria SP 3T. Cursa de 24 de ore de la Nurburgring se va desfășura în 1-2 iunie 2024.

via Mini

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru