Manhart a pregătit un pachet de performanță pentru Mini John Cooper Works GP: Hot Hatch-ul britanic dezvoltă acum 350 CP

de Cornel Șocariciu
Vineri, 24.07.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Tunerul Manhart introduce un pachet de performanță dedicat noului Mini John Cooper Works GP. În urma modificărilor, motorul de 2.0 litri dezvoltă 350 CP și 530 Nm.

La finalul anului trecut, Mini a prezentat noul John Cooper Works GP. Cel mai rapid MINI de serie de până acum va fi produs în 3.000 de unități și este echipat cu motorul de 2.0 litri care dezvoltă 306 cai putere și 450 Nm.

Dar casa de tuning Manhart a pregătit un pachet de performanță pentru Hot Hatch-ul britanic. Tunerul a pregătit o unitate de control modificată, un intercooler semnat de Airtec și un sistem de evacuare special. În urma acestor îmbunătățiri, motorul de 2.0 litri dezvoltă 350 de cai putere și 530 Nm.

Versiunea de serie accelerează de la 0 la 100 km/h în 5.2 secunde, iar viteza de top se oprește în dreptul valorii de 265 km/h. Pentru moment, reprezentanții Manhart nu au oferit informații suplimentare cu privire la performanțele obținute de Mini John Cooper Works GP după instalarea noului pachet.

Pentru un comportament dinamic și mai bun, Manhart propune arcuri noi care scad garda la sol cu până la 20 de milimetri.

Din punct de vedere estetic, tunerul Manhart introduce jante de 19 inch Concave One și elemente de caroserie vopsite în auriu.

Via | Manhart

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru