Îmbunătățiri pentru Mini John Cooper Works. Motorul dezvoltă tot 231 de cai putere

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 14.04.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mini John Cooper Works a primit câteva îmbunătățiri estetice, dar departamentul tehnic rămâne aproape neschimbat. Asta înseamnă că motorul de 2.0 litri dezvoltă în continuare 231 de cai putere.

La începutul acestui an, MINI a anunțat o serie de îmbunătățiri pentru modelele din gamă. Acum, constructorul britanic de automobile a publicat primele informații, mai detaliate, și imagini cu modificările suferite de versiunea John Cooper Works.

MODIFICĂRI ESTETICE MINORE

Din punct de vedere estetic, avem o grilă frontală ceva mai mare, cu prize de aer redesenate, și un difuzor de aer, în parte din spate, ușor revizuit. Jantele cu diametrul de 17 inch sunt standard, dar clienții pot opta și pentru unele de 18 inch.

Paleta de culori include nuanțe precum Roșu Chilli, Verde Rebel, Gri Rooftop și Albastru Island Metallic.

Interiorul a rămas în marte parte la fel, cu excepția instrumentarului de bord digital și a sistemului multimedia care a primit cea mai recentă versiune de software. Acesta interacționează cu pasagerii prin intermediul unui display de 8.8 inch.

În ceea ce privește departamentul tehnic, Mini John Cooper Works a rămas aproape neschimbat.

Motorul de 2.0 litri turbo dezvoltă în continuare 231 de cai putere și 320 Nm cuplu, iar în standard vine alături de o transmisie manuală cu șase trepte.

În aceste condiții, suta de kilometri pe oră este atinsă în 6.3 secunde. Dacă este bifată cutia de viteze automată Steptronic Sport, cu 8 rapoarte, această valoare scade la 6.1 secunde.

Sistemul de evacuare a fost și el îmbunătățit cu două terminații de 85 mm, din inox, iar pe puntea față au fost instalate etriere de frână cu patru pistoane.

SUSPENSIE ADAPTIVĂ RECALIBRATĂ

Mini John Cooper Works vine în standard cu o suspensie sport, dar pe lista de dotări opționale regăsim și o suspensie adaptivă revizuită. Amortizoarele au fost recalibrate în așa fel încât trecerile peste denivelări să fie resimțite mai puțin de pasageri.

via Mini

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru