Mini lansează ediția specială Clubman John Cooper Works Untold Edition

de Tiberiu Safta
Joi, 24.02.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul britanic a lansat o ediție specială pentru modelul Clubman, numită Untold Edition. Mașina este vopsită într-o culoare verde exclusivă, și va fi disponibilă în Europa din luna martie.

MINI a prezentat o nouă ediție limitată a modelului compact Clubman, numită Untold Edition. Modelul va putea fi comandat numai cu linia de echipare John Cooper Works, versiunea de performanță a lui Clubman.

Astfel, sub capotă vom găsi un motor cu 4 cilindri turbo, de 2.0 litri, care dezvoltă 306 cai putere. Asta îi permite lui Clubman JCW Untold Edition să accelereze de la 0 la 100 km/h în 4.9 secunde și să atingă o viteză maximă de 250 de km/h. Motorul este cuplat la o cutie de viteze automată, în 8 trepte, iar puterea este transmisă la toate cele patru roți prin sistemul de tracțiune integrală ALL4.

Dotările specifice ediției limitate Untold Edition se regăsesc la exterior, unde caroseria este vopsită într-o culoare verde metalizată Sage, disponibilă numai pentru acest model. Alături de culoarea exclusivă, sunt prezente și dungi discrete de-a lungul capotei și acoperișului, precum și accente aurii în jurul grilei al jantelor de 18 inch. Design-ul jantelor este specific pentru Untold Edition.

De asemenea, oglinzile laterale dispun de un sistem de proiectare a siglei ediției speciale pe șosea, iar, opțional, atât oglinzile cât și plafonul pot fi vopsite într-un negru lucios.

Mai mult, sigla Mini, mânerele portierelor și terminațiile evacuării sunt vopsite și ele în negru.

La interior, scaunele sunt îmbrăcate în piele și poartă aceeași nuanță verde ca la exterior. Tot aceeași culoare poate fi văzută și pe banda iluminată amplasată în jurul ecranului central, iar gurile de aerisire au accente aurii. Ecranul central măsoară 8.8 inch, iar sistemul multimedia este compatibil cu Apple CarPlay și Android Auto.

Noul Mini John Cooper Works Clubman Untold Edition va fi disponibil în Europa din luna martie.

via Mini

Comentarii (4)

  • Edikkk
    4 cilindri turbo

    Mda

    aşa de specială ca toate SH care se vând prin România
    2 3
  • Arată bine. Mai puțin faptul că în anul de grație 2022, ei încă mai găuresc capota pentru duzele de stropitor parbriz, când mărcile serioase au de ani buni furtun pentru asta integrat în ștergătoare.
    3 1
  • Întâmplator am un Volvo cum spui cu distribuirea apei de pe ștergătoare si cred ca nu sunt la fel de eficiente.
    In primul rând nu se poate pulveriza o cantitate mică de lichid (șpriț), pentru a umezii parbrizul si a ajuta la înlăturarea mizeriei mai ales in cazul resturilor de insecte.
    Am impresia ca lichidul “vine” după ștergător deci inițial ștergătorul merge “pe uscat”. Asta nu ajuta la durata de viață a ștergătoarelor si cum sunt pretențios la cum văd prin parbriz chiar abuzez de funcția de curățarea… ștergătoarelor bune costa deci contează.
    Consumul de lichid mi se pare mai mare decât in varianta “clasica”, pentru ca pulverizarea acoperă mai eficient parbrizul si cu o cantitate mai mică de apă.
    Nu știu in timp care este fiabilitate furtunelor aplicate pe ștergătoare, dar nu-mi dau încredere…
    Nu in ultimul rând este si soluția ca pulverizatoarele sa fie între capota si parbriz.
    2 1
  • Dintr-o mașină urâtă, au făcut una și mai urâtă.
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru