Ferrari aduce două exemplare personalizate la Goodwood

de Sebastian Toma
Luni, 08.07.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ferrari a anunţat lista modelelor pe care le va aduce la Festivalul Vitezei de la Goodwood. Printre acestea se numără şi două exponate personalizate prin programul Tailor Made.

Esential 5 exponate va avea Ferrari la Festivalul Vitezei de la Goodwood.
Ferrari a confirmat prezenţa la Festivalul Vitezei de la Goodwood şi a anunţat lista modelelor pe care le va expune la celebrul eveniment al britanicilor. Pe lângă un monopost de Formula 1, un F12 Berlinetta şi maşina lui Eric Clapton, Ferrari va aduce două exemplare personalizate prin programul Tailor Made. Vorbim despre un Ferrari 458 Italia şi un Ferrari FF. Noul program de personalizare al italienilor este un element cheie al strategiei companiei, şeful companiei italiene sperând ca veniturile din acest program să se dubleze în viitorul apropiat.

Exemplarul 458 Italia care va fi prezentat la Goodwood are un exterior “Ice White Pearl”, cu dungi negre “Grigio Silverstone”. În plus, interiorul este personalizat cu tapiţerie Alcantara, ornamente din fibră de carbon şi cusături ”Ice White Pearl”. Celălalt Ferrari personalizat de la Goodwood, FF-ul, prezintă un interior din piele specială şi un plafon panoramic. Sticla folosită are o tentă fumurie, menită să ajute la păstrarea temperaturii în habitaclu indiferent de condiţiile atmosferice.

Urmareste Automarket
Apogeul programului Tailor Made de la Ferrari este reprezentat de maşina lui Eric Clapton, SP12 EC. Modelul este bazat pe Ferrari 458 Italia şi are un design inspirat de modelul 512 BB.
Motorizarea este un V8 de 4.5 litri, care livrează 570 CP şi 540 Nm.

Via Worldcarfans

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru