Festivalul Vitezei

Miercuri, 17 Iunie 2020 | General

Ediția din acest an a Goodwood Festival of Speed a fost anulată din cauza pandemiei de coronavirus: organizatorii au anulat și Goodwood Revival

Organizatorii Goodwood Festival of Speed au decis anularea ediției din acest an din cauza pandemiei de coronavirus SARS-CoV-2. Aceeași decizie a fost luată și în cazul Goodwood Revival, eveniment programat inițial în luna septembrie.
Joi, 26 Martie 2020 | General

Goodwood Festival of Speed a fost amânat: noua dată va fi anunțată în următoarele săptămâni

Organizatorii Goodwood Festival of Speed au anunțat că evenimentul din acest an se amână din cauza pandemiei de coronavirus SARS-CoV-2. Inițial, ediția cu numărul 27 era programată pentru intervalul 9 - 12 iulie.
Vineri, 12 Iulie 2013 | Modele noi

Bentley Continental GT3, noul model de competiţie al britanicilor, a debutat la Goodwood

Bentley a prezentat la Goodwood versiunea de serie a lui Continental GT3, un model de competiţie. Acesta va debuta în anul competiţional 2014, în competiţia de anduranţă Blancpain.
Luni, 08 Iulie 2013 | Modele noi

Ferrari aduce două exemplare personalizate la Goodwood

Ferrari a anunţat lista modelelor pe care le va aduce la Festivalul Vitezei de la Goodwood. Printre acestea se numără şi două exponate personalizate prin programul Tailor Made.

Tag-uri similare

Ferrari, Goodwood, modele noi Ferrari, Ferrari FF, noutati Ferrari, Festivalul Vitezei Goodwood, Festivalul Vitezei, personalizare Ferrari
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru