Jaguar: “F-Type Concept va fi prezentat în 29 iunie la Goodwood“

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 22.06.2012
Jaguar a anunţat oficial că va expune conceptul sportivei F-Type în cadrul Festivalului de la Goodwood. Versiunea de serie va sosi abia la finalul anului.

Jaguar a anunţat astăzi că va expune la Goodwood, în premieră mondială, prototipul viitorului F-Type, sportiva pe care britanicii ne-o promiseseră în septembrie la Paris. Conceptul lui F-Type va fi prezentat la Goodwood între 29 iunie şi 3 iulie, scopul său fiind acela de a pregăti publicul pentru roadsterul cu două locuri al englezilor.

Dezvoltat pe o platformă din aluminiu, mezinul Jaguar se va folosi de o gamă nouă de motoare, V6 şi V8, dezvoltate în prezent de laboratoarele britanice. Ele vor fi gata înainte de debutul versiunii finale pe piaţă, programată pentru jumătatea lui 2013.

Adrian Hallmark, director global Jaguar, a declarat: “Festivalul Vitezei de la Goodwood îşi concentrează atenţia asupra experienţei la volan pe dealurile din împrejurimi, acolo unde publicul poate vedea, auzi şi mirosi toate maşinile. De aceea am ales să vă prezentăm conceptul lui F-Type tocmai aici. Programul de dezvoltare al maşinii înaintează rapid, motiv pentru care ne pregătim să vă arătăm versiunea finală a modelului spre sfârşitul acestui an“.

Acelaşi Adrian Hallmark a declarat şi că prototipul lui F-Type va fi condus la Goodwood de Mike Cross, responsabilul Jaguar pentru integritatea vehiculelor.

via l egmcartech

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru