Goodwood Speedweek: evenimentul va fi transmis online și înlocuiește clasicele Festival of Speed și Revival

de Cornel Șocariciu
Vineri, 17.07.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Goodwood Speedweek se va desfășura în intervalul 16 - 18 octombrie. Evenimentul înlocuiește clasicele Festival of Speed și Revival, iar fanii îl vor putea urmări exclusiv online.

Anul acesta, Goodwood Festival of Speed a fost programat pentru intervalul 9 -12 iulie, iar Goodwood Revival ar fi trebuit să aibă loc în 11 septembrie. Dar din cauza pandemiei de coronavirus SARS-CoV-2, organizatorii au decis să anuleze cele două evenimente din 2020.

Acum, organizatorii vin cu o propunere nouă. Între 16 și 18 octombrie pe Goodwood Motor Circuit se va desfășura Speedweek. Evenimentul va fi unul fără public, însă fanii vor putea urmări online surprizele pregătite de organizatori.

Piloții se vor întrece atât pe circuit, cât și pe o probă specială de raliu. În plus, organizatorii pregătesc și o componentă denumită Goodwood Gymkhana, în cadrul căreia piloții vor realiza o serie de "cascadorii într-o zonă a complexului care până acum nu era deschisă publicului".

În ultima zi a evenimentului, organizatorii au pregătit o întrecere specială pe circuit la care vor lua parte "cele mai rapide mașini din istoria motorsportului". În plus, casa Bonhams va organiza pe tot parcursul Goodwood Speedweek o licitație online.

"La scurt timp după ce am luat decizia de a nu organiza în 2020 nici Festival of Speed și nici Revival, am căutat o soluție pentru a aduce motorsportul la Goodwood și în acest an.

Speedweek va fi cel mai spectaculos eveniment pe care îl vom găzdui", a declarat Ducele de Richmond (cunoscut și ca Lord March).

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru