Goodwood Festival of Speed

Joi, 23 Iunie | Modele noi

Un supercar anonim, performanțe impresionante: Viritech Apricale este un hypercar pe hidrogen cu 1.088 CP

Compania britanică Viritech a prezentat versiunea de producție a hypercar-ului, alimentat cu hidrogen, Apricale. Acesta oferă 1.088 de cai putere.
Joi, 23 Iunie | Concepte

Noul concept Ford Pro Electric SuperVan: 4 motoare electrice și 2.000 CP

Ford a prezentat conceptul Electric SuperVan cu ocazia Festivalului Vitezei de la Goodwood. Acesta este echipat cu patru motoare electrice care dezvoltă aproximativ 2.000 de cai putere.
Joi, 23 Iunie | Modele noi

Informații noi despre viitorul Polestar 5: două motoare electrice și 884 CP

Constructorul suedez de automobile a adus un prototip, aflat încă în dezvoltare, al viitorului Polestar 5 la Festivalul Vitezei de la Goodwood. Cu această ocazie aflăm mai multe detalii tehnice despre acesta.
Marti, 21 Iunie | Modele noi

Noul Bentley Continental GT Mulliner: cel mai puternic și luxos Continental GT

Constructorul britanic de automobile a publicat primele imagini și informații despre noul Continental GT Mulliner. Cel mai puternic și luxos Continental GT de până acum va debuta oficial cu ocazia Festivalului Vitezei de la Goodwood.
Marti, 14 Iunie | Masini electrice si hibride

Primele imagini cu viitorul Polestar 5, un Gran Tourer electric

Constructorul suedez de automobile a publicat primele imagini cu prototipul viitorului grand tourer electric Polestar 5. Debutul dinamic va avea loc în cadrul Festivalului Vitezei de la Goodwood.
Vineri, 09 Iulie 2021 | Modele noi

Noul BMW Seria 2 Coupe, prezentat public în cadrul Festivalului Vitezei de la Goodwood

Noua generație BMW Seria 2 Coupe a apărut pentru prima dată în fața publicului. S-a întâmplat în cadrul Festivalului Vitezei de la Goodwood care se află în plină desfășurare.
Joi, 08 Iulie 2021 | Masini electrice si hibride

Prototip experimental Polestar 2, cu 476 CP, pe celebra urcare de la Goodwood

Un prototip experimental Polestar 2 a parcurs celebrul traseu din cadrul Festivalului Vitezei de la Goodwood. Acesta a fost construit pentru a demonstra caracterul dinamic al mașinii și este încă incert dacă va primi o versiune de serie.
Marti, 06 Iulie 2021 | General

Aston Martin Valkyrie va parcurge celebrul traseu de la Goodwood, în cadrul Festivalului Vitezei

Constructorul britanic de automobile va fi prezent la ediția din acest an a Festivalului Vitezei de la Goodwood. Hypercar-ul Valkyrie va parcurge celebra urcare de la Goodwood, iar la volan se va afla Lance Stroll.
Vineri, 17 Iulie 2020 | General

Goodwood Speedweek: evenimentul va fi transmis online și înlocuiește clasicele Festival of Speed și Revival

Goodwood Speedweek se va desfășura în intervalul 16 - 18 octombrie. Evenimentul înlocuiește clasicele Festival of Speed și Revival, iar fanii îl vor putea urmări exclusiv online.
Miercuri, 17 Iunie 2020 | General

Ediția din acest an a Goodwood Festival of Speed a fost anulată din cauza pandemiei de coronavirus: organizatorii au anulat și Goodwood Revival

Organizatorii Goodwood Festival of Speed au decis anularea ediției din acest an din cauza pandemiei de coronavirus SARS-CoV-2. Aceeași decizie a fost luată și în cazul Goodwood Revival, eveniment programat inițial în luna septembrie.
Joi, 26 Martie 2020 | General

Goodwood Festival of Speed a fost amânat: noua dată va fi anunțată în următoarele săptămâni

Organizatorii Goodwood Festival of Speed au anunțat că evenimentul din acest an se amână din cauza pandemiei de coronavirus SARS-CoV-2. Inițial, ediția cu numărul 27 era programată pentru intervalul 9 - 12 iulie.
Luni, 01 Iulie 2019 | General

Aniversare în aer liber: Citroen sărbătorește centenarul mărcii în cadrul Goodwood Festival of Speed

Citroen sărbătorește centenarul mărcii cu un stand special în cadrul Goodwood Festival of Speed. Fanii mărcii vor putea admira o serie de modele care au făcut istorie în industrie, dar și prototipurile moderne Ami One și 19_19 Concept.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 27 Iunie 2019 | General

Petrecere în aer liber: Bentley aduce la Goodwood 30 de modele speciale cu ocazia aniversării centenarului mărcii

Bentley va expune 30 de modele speciale în cadrul Goodwood Festival of Speed, eveniment care se desfășoară în intervalul 4 - 7 iulie. Pe lista britanicilor se află câteva exemplare care au făcut istorie în motorsport.
Vineri, 21 Iunie 2019 | Modele noi

Ford a publicat un teaser care anunță o nouă versiune a supercar-ului GT: modelul va fi expus la Goodwood

Ford va expune la Goodwood Festival of Speed o versiune specială a supercar-ului GT. Pentru a menține treaz interesul fanilor, oficialii americani au publicat și un teaser video. Alături de noua versiune GT, Ford va expune hatchback-ul Focus ST, dar și noul Shelby GT500.
Luni, 16 Iulie 2018 | General

Volkswagen ID R a stabilit un nou record: cel mai rapid vehicul electric de pe traseul de la Goodwood

Pilotul Romain Dumas a avut nevoie de 43.86 de secunde pentru a parcurge traseul de la Goodwood. Francezul s-a aflat la volanul prototipului Volkswagen ID R cu care a stabilit un nou record pentru vehicule electrice.
Luni, 29 Iunie 2015 | Modele noi

Morgan, producătorul britanic de mașini retro, pregătește un model electric

Englezii de la Morgan au prezentat la Festivalul Vitezei de la Goodwood un prototip al unei mașini electrice cu trei roți. Vorbim despre adaptarea roadster-ului lor iconic la rularea cu zero emisii de CO2.
Joi, 20 Martie 2014 | Motorsport

Loeb va concura la Goodwood cu Peugeot 208 T16 Pikes Peak pentru a doborî recordul

Sebastien Loeb a confirmat prezenţa la Festivalul Vitezei de la Goodwood, acolo unde va încerca cu un Peugeot 208 T16 Pikes Peak să doboare recordul stabilit de Nick Heidfeld în 1999.
Marti, 09 Iulie 2013 | Modele noi

Caterham 620R - cel mai puternic model al mărcii britanice va fi prezentat la Goodwood Festival of Speed

Caterham va prezenta la Goodwood Festival of Speed cel mai puternic model din gamă, bazat pe şasiul legendarului Lotus Seven: noul 620R de 311 CP.
Joi, 05 Iulie 2012 | Feature

FEATURE: Fascinaţia Goodwood Festival of Speed

Domeniul Lordului March din Marea Britanie găzduieşte an de an un eveniment interesant pentru fanii maşinilor adevărate: Goodwood Festival of Speed. Deşi iniţial a fost dedicat pasionaţilor locali, evenimentul a devenit ulterior un reper în lumea auto internaţională.
Marti, 26 Iunie 2012 | General

Nissan Leaf va alerga la Goodwood în marşarier

Nissan a anunţat că va alerga la Festivalul Vitezei de la Goodwood cu un Leaf care va parcurge traseul de 1.86 kilometri în marşarier.

Tag-uri similare

Citroen C4 WRC, Ford Fiesta, Sebastien Loeb, Dani Sordo, Goodwood, Ken Block, Goodwood Festival of Speed
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru