Primele imagini cu viitorul Polestar 5, un Gran Tourer electric

de Alexandru Monenciu
Marti, 14.06.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul suedez de automobile a publicat primele imagini cu prototipul viitorului grand tourer electric Polestar 5. Debutul dinamic va avea loc în cadrul Festivalului Vitezei de la Goodwood.

Festivalul Vitezei de la Goodwood revine anul acesta și va avea loc în perioada 23 - 26 iunie. Celebra urcare va fi parcursă de mașini vechi și noi, dar și de prototipuri care stau la baza unui model care va debuta în viitorul nu foarte îndepărtat.

Un astfel de exemplu este Polestar 5, un grand tourer electric care va fi prezentat în versiune în serie în 2024.

Mașina care va putea fi admirată pe peluza Lordului March va fi, desigur, acoperită cu camuflaj. Inginerii mai au de lucru, inclusiv la interior. Se pot observa totuși noul volan, tunelul central poziționat sus și instrumentarul de bord complet digital.

Polestar nu a oferit informații tehnice, dar știm că viitorul GT cu zero emisii va avea o siluetă aerodinamică și că este bazat pe o arhitectură (din aluminiu) dezvoltată în Marea Britanie.

via Polestar

Comentarii (1)

  • Nu va suparati, imi cer scuze daca va deranjez (am vazut ca atunci cand sunteti deranjati stergeti cu ambele maini comentariile), dar cu Leclerc ce s-a intamplat pana la urma? A pornit, n-a pornit, a pornit, dar s-a oprit etc?
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru