Aston Martin Valkyrie va parcurge celebrul traseu de la Goodwood, în cadrul Festivalului Vitezei

de Alexandru Monenciu
Marti, 06.07.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul britanic de automobile va fi prezent la ediția din acest an a Festivalului Vitezei de la Goodwood. Hypercar-ul Valkyrie va parcurge celebra urcare de la Goodwood, iar la volan se va afla Lance Stroll.

Festivalul Vitezei de la Goodwood este unul dintre cele mai importante evenimente auto de peste an. Diverse personalități parcurg celebrul traseu din curtea lordului March la volanul unor mașini care mai de care mai impresionante.

Așa cum era de așteptat, Aston Martin va fi prezent la ediția din 2021, și nu oricum ci cu o gamă largă de modele. Mai mult, noul Valkyrie (livrările nu au început încă) va sprinta pe celebra urcare de la Goodwood, la volan aflându-se Lance Stroll, unul dintre piloții echipei de Formula 1 Aston Martin.

Șeful companiei, Tobias Moers, și Darren Turner (de 3 ori câștigător la Le Mans) vor experimenta și ei traseul la volan unor modele Aston Martin.

Britanicii vor aduce la Goodwood noul Vantage F1 Edition, un V12 Speedster într-o configurație specială, iar DB11 și DBS Volante vor fi expuse în zona rezervată supercar-urilor.

Totodată, un convoi format din Valkyrie, Vantage F1 Safety Car, DBX F1 (mașina medicală), Vantage F1 Edition, DBR1, LM7 și actualul monopost de Formula 1 AMR21, va face mai multe treceri prin fața publicului în zilele de vineri, sâmbătă și duminică.

Prin această desfășurare de forțe, marca britanică marchează întoarcerea în Marele Circ.

Festivalul Vitezei de la Goodwood își deschide porțile în 8 iulie și durează până în 11 iulie.

via Aston Martin

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru