Noul Bentley Continental GT Mulliner: cel mai puternic și luxos Continental GT

de Alexandru Monenciu
Marti, 21.06.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul britanic de automobile a publicat primele imagini și informații despre noul Continental GT Mulliner. Cel mai puternic și luxos Continental GT de până acum va debuta oficial cu ocazia Festivalului Vitezei de la Goodwood.

Bentley Continental GT poate fi comandat în mai multe versiuni, inclusiv S, Azure și Speed. Acum, clienții au la dispoziție o nouă versiune, mai puternică și mai rafinată decât acestea.

Numele său este Continental GT Mulliner și va debuta oficial cu ocazia Festivalului Vitezei de la Goodwood.

Aceasta va putea fi recunoscută după grila frontală Double Diamond, prizele de aer inscripționate cu logo-ul Mulliner (ambele pot fi comandate și negre) și jantele cu diametrul de 22 de inch și capace centrale cu emblemă "plutitoare".

Pentru interior, Bentley a pregătit o tapițerie din piele cu model diamantat (circa 400.000 de cusături), nu mai puțin de 88 de variante de lemn pentru ornamente, logo-ul Mulliner brodat pe tetierele scaunelor, ceas Breitling poziționat în mijlocul consolei centrale și preșuri exclusive.

Clienții pot alege și un plafon din sticlă, acestă dotare fiind opțională.

Noul Bentley Continental GT Mulliner este echipat cu o versiune îmbunătățită a motorului W12 de 6.0 litri.

În cazul său, unitatea dezvoltă 659 de cai putere și 900 Nm, suficient pentru a atinge 100 de km/h în 3.6 secunde. Viteza maximă este de 335 km/h.

Pachetul mai include suspensia Bentley Dynamic Ride, cu amortizoare adaptive, sistem de direcție integrală, frâne carbon ceramice și diferențial cu alunecare limitată. Trebuie menționat că ultimele 3 sunt opționale.

Așa cum spuneam, cel mai puternic și luxos Continental GT de până acum va debuta oficial cu ocazia Festivalului Vitezei de la Goodwood.

via Bentley

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru