Conceptul electric Porsche 357 Speedster este un omagiu adus legendarului 356

de Alexandru Monenciu
Joi, 13.07.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Porsche prezintă noul concept electric Vision 357 Speedster, un omagiu adus legendarului 356 No.1 Roadster. Mașina va fi expusă în cadrul Goodwood Festival of Speed.

Constructorul german de automobile aniversează 75 de ani de la debutul primei sale mașini: legendarul 356 No. 1 Roadster. Și ce eveniment poate fi mai potrivit să marchezi acest moment decât celebrul Festival al Vitezei de la Goodwood?

Cu această ocazie, Porsche prezintă lumii întregi conceptul electric Vision 357 Speedster. Un omagiu adus lui 356 No. 1 Roadster și varianta fără plafon a conceptului Vision 357, care a debutat la începutul anului.

Noul Porsche Vision 357 Speedster este bazat pe 718 GT4 e-Performance, șasiul este împrumutat de la 718 GT4 Clubsport, iar motoarele și bateriile au fost preluate de la conceptul Mission R.

Conceptul este vopsit în nuanțele Gri Marble și Gri Grivelo Metallic, cu accente Albastru Miami. Are jante de 20 de inch, din magneziu și fibră de carbon și camere video în locul oglinzilor.

La interior avem un scaun cu schelet din plastic ranforsat cu fibră de carbon, bord din carbon și o serie de accente Albastru Miami.

Așa cum spuneam, conceptul Porsche Vision 357 Speedster va fi expus în cadrul Goodwood Festival of Speed.

via Porsche

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru