Electrica de performanță Hyundai Ioniq 5 N, debut la Festivalul Vitezei de la Goodwood

de Alexandru Monenciu
Luni, 10.07.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul asiatic confirmă oficial că debutul viitorului model cu zero emisii de performanță Ioniq 5 N va avea loc în data de 13 iulie, în cadrul Festivalului Vitezei de la Goodwood.

După o lungă perioadă în care am văzut o serie de imagini și clipuri teaser cu viitorul model electric de performanță Hyundai Ioniq 5 N, acum a venit momentul să aflăm când va avea loc premiera mondială a primului model electrificat al diviziei N.

Potrivit unui anunță făcut de Hyundai, evenimentul va avea loc în data de 13 iulie, cu ocazia Festivalului Vitezei de la Goodwood.

Mașina va fi expusă în cadrul unui eveniment static, iar mai apoi va parcurge legendara urcare de 1.87 kilometri de la Goodwood. Alături de Ioniq 5 N vor mai fi și alte prototipuri, cum ar fi RN22e și N Vision 74.

Potrivit informațiilor disponibile până în acest moment, viitorul Hyundai Ioniq 5 N va dispune de aproximativ 600 de cai putere.

via Hyundai

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru