Festivalul Vitezei de la Goodwood

Vineri, 03 Mai | Industrie

Hypercar-ul Red Bull RB17 va debuta la Festivalul Vitezei de la Goodwood

Potrivit austriecilor de la Red Bull Racing, hypercar-ul RB17 va debuta în vara acestui an, cu ocazia Festivalului Vitezei de la Goodwood. Va fi replicat în doar 50 de exemplare destinate exclusiv circuitului.
Luni, 17 Iulie 2023 | Modele noi

Americanii lansează un hypercar cu motor V8 și 1.250 CP

Czinger 21C V Max a debutat public cu ocazia Festivalului Vitezei de la Goodwood. Versiunea gândită pentru a atinge viteze maxime, este echipată cu un motor V8 care dezvoltă 1.250 CP.
Luni, 10 Iulie 2023 | Masini electrice si hibride

Electrica de performanță Hyundai Ioniq 5 N, debut la Festivalul Vitezei de la Goodwood

Constructorul asiatic confirmă oficial că debutul viitorului model cu zero emisii de performanță Ioniq 5 N va avea loc în data de 13 iulie, în cadrul Festivalului Vitezei de la Goodwood.
Luni, 28 Iunie 2021 | Modele noi

Noua generație BMW Seria 2 debutează în 8 iulie, cu ocazia Festivalului Vitezei de la Goodwood

Constructorul german de automobile a confirmat că noua generație Seria 2 va fi prezentată oficial în 8 iulie, în cadrul Festivalului Vitezei de la Goodwood.
Vineri, 25 Iunie 2021 | Modele noi

Noua Toyota GR 86, debut dinamic cu ocazia Festivalului Vitezei de la Goodwood

Prima prezentare publică a noii Toyota GR 86 va avea loc cu ocazia Festivalului Vitezei de la Goodwood. Anunțul a fost făcut chiar de producătorul japonez de automobile.
Duminica, 25 Iunie 2017 | General

Dacia revine la Goodwood: toată gama disponibilă în Marea Britanie participă în cadrul Moving Motor Show

Toată gama Dacia disponibilă în Marea Britanie va putea fi admirată cu ocazia Festivalului Vitezei de la Goodwood. În cadrul Moving Motor Show, modelele Dacia vor putea fi testate pe celebrul traseu britanic.
Joi, 20 Martie 2014 | Motorsport

Loeb va concura la Goodwood cu Peugeot 208 T16 Pikes Peak pentru a doborî recordul

Sebastien Loeb a confirmat prezenţa la Festivalul Vitezei de la Goodwood, acolo unde va încerca cu un Peugeot 208 T16 Pikes Peak să doboare recordul stabilit de Nick Heidfeld în 1999.
Marti, 16 Iulie 2013 | Reportaj

REPORTAJ: Haosul dulce de la Goodwood

În fiecare an, pe un domeniu cam cât un judeţ din România, un lord excentric organizează cel mai mare eveniment auto din Marea Britanie. Anul acesta am gustat şi noi o bucată din haosul dulce al manifestării care depăşeşte în fast orice salon auto.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru