Dacia revine la Goodwood: toată gama disponibilă în Marea Britanie participă în cadrul Moving Motor Show

de Cornel Șocariciu
Duminica, 25.06.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Toată gama Dacia disponibilă în Marea Britanie va putea fi admirată cu ocazia Festivalului Vitezei de la Goodwood. În cadrul Moving Motor Show, modelele Dacia vor putea fi testate pe celebrul traseu britanic.

În 2016, Dacia aducea în cadrul Festivalului Vitezei de la Goodwood versiunea Prestige a lui Duster. Bineînțeles, modelul era dedicat pieței din Marea Britanie, motiv pentru care acest lucru nu a trezit interesul fanilor.

Dar poate reușim să-i facem să tresară cu o altă veste frumoasă venită din Marea Britanie. Gama Dacia disponibilă în Insulă va fi prezentă în cadrul Moving Motor Show, parte a Festivalului Vitezei de la Goodwood.

Dacia Sandero, Sandero Stepway, Logan MCV Stepway și Duster vor putea fi admirate în 29 iunie pe domeniul Lordului March. Modelele vor fi disponibile pentru test pe traseul cursei de la Goodwood, însă locurile sunt limitate.

Începând cu 30 iunie și până în 2 iulie, gama Dacia se mută în zona denumită Static Motor Show, unde vizitatorii vor putea doar să admire modelele expuse.

Via | Newspress (înreg.)

Comentarii (7)

  • Exact la Festivalul Vitezei trebuia sa apara Dacia. E fix genul de brand la care te gandesti atunci cand zici ”viteza”.
    6 6
  • Costel
    @Tibi

    Sa te strici de ris, nu-i asa?
    Cica dacia in UK....
    Cool down, frenchies...
    Ziceam eu ca astia nu au simtul ridicolului....
    0 4
  • @Costel

    "“There is no doubt that the Renault 16 is the most intelligently engineered automobile I have ever encountered.” Bineantele ca cel caruia ii apartin aceste cuvinte nu se poate compara in ceea ce priveste cunostintele tehnice cu un geniu ca tine. Nuuuu ... Pe langa imensa-ti cultura auto, opinia sa este una total insignifianta si nici nu merita amintitita. Tocmai pentru a sublina calitatea comentariilor tale, hai sa-i dam, totusi numele acestui nimeni care a indraznit sa spuna ceva bun despre masinile frantuzesti ... Este vorba despre Sir Stirling Moss.

    In alta ordine de idei, indraznesc sa iti reamintesc tie, ooooo geniule, ca Duster a fost denumirea unei masini romanesti prezenta pe piata engleze sub brandul Dacia, inca inainte de '89, pe vreme in care Sir Stirling Moss.indraznea sa-ti contrazica teoriile ....
    0 1
  • Costel
    so what?
    multa vorba ca sa-mi spui ca un englez, din bun simt, a spus la un moment dat deva amabil despre o masina frantuza.
    englezii-s lorzi si mai spun uneori o vorba buna si despre perdanti...
    0 2
  • @Coste

    Ooooo ... Faptul ca inaltimea voastra, zeul cunoasterii automibilistice, s-a coborat din inaltimile propriei existente pentru a-mi raspunde este cat se poate de onorant... Imi permit sa informez augista dumneavoastra persoana despre faptul ca "englezul de bun simt", conduce si in prezent un autoturism Renault ... Probabil ca nu se pricepe la masini ca si geniul absolut pe care mult prea instruita dumneavoastra fiinta il reprezinta .... Mai mult decat atat, sunt sigur ca stiti, ca masina despre care "englezul" de bun simt spunea ce spunea, a devansat un important model britanic atunci cand a obtinut titlul de regina soselelor... Si, ce sa vedeti, alteta! Francezii nu au fost prinsi mituind membrii juriului asa cum s-a intamplat recent cu un model VAG, pe care umilul dumeavoastra interlocutor il poseda si despre care isi permite sa afirme ca vorbeste in deplina cunostinta de cauza.
    0 1
  • Costel
    No, iar te-ai infierbintat.
    Daca vrei sa faci pe drama queen, n-ai decit!
    on-topic, eu mi-am spus o parere: dacia si reno is prea slabe ca sa aiba ce cauta la un festival al adevaratilor din lumea auto.

    tu ai ales sa faci filozofeala - nici la asta nu se pricep frantujii, ca in materie is zero fata de nemti.
    asa ca, daca vrei sa filozofezi, good-luck, pal!

    da' pentru asta, tot te astept cu drag la Cluj cind ai drum pe acolo. mai ales ca inteleg ca ai o masina de-a noastra...
    0 2
  • @Costel

    Daca tu califici ironia mea impletita cu amanunte concrete din istoria autoturismului drept "filosofeala", devine evident cata "telijenta" zace la tine sub scalp. Si n-am o masina "de-avoastra", ci una produsa de rudele alora de v-au obidit catva sute de ani, dar despre care jivine separatiste de teapa ta sustin ca v-au civilizat.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru