Gumpert Apollo

Miercuri, 05 Iulie 2017 | Modele noi

Vă mai aduceți aminte de brandul german Gumpert? Acum se numește Apollo Automobil și are în plan lansarea supercarul IE

Apollo Automobil, urmașul brandului Gumpert, va lansa un nou supercar. El se va numi IE și a fost deja anticipat de un teaser oficial.
Joi, 05 Mai 2016 | Accidente exotice

Cursa Gumball 3000 a făcut prima victimă: un Gumpert Apollo a părăsit competiția (VIDEO)

Știm deja că Gumball 3000 adună la start o listă lungă de mașini exotice. Știm și că unele dintre ele nu mai ajung să termine cursa. Este și cazul acestui Gumpert Apollo.
Miercuri, 02 Martie 2016 | GENEVA 2016

O companie mică din Germania ne arată că 1000 CP nu mai sunt ce erau odată: acesta este Apollo Arrow

Acum 10 ani, 1000 de cai pe o mașină păreau o utopie atinsă doar de încăpățânarea celor de la Bugatti. Astăzi, o companie mică din Germania ne prezintă un model care are 1000 CP și 1000 Nm: Apollo Arrow.
Joi, 25 Februarie 2016 | GENEVA 2016

Suntem tot mai aproape de cea mai rapidă mașină de serie din lume: ApolloN ar putea atinge 467 km/h

Apollo oferă noi imagini și detalii despre viitorul său supercar, așteptat la Salonul de la Geneva și pregătit să stabilească un nou record mondial de viteză.
Luni, 22 Februarie 2016 | GENEVA 2016

Cea mai rapidă mașină de serie din lume bate la ușă: ApolloN, anunțat de un teaser

După ce a scăpat la mustață de un faliment, compania germană Gumpert promite lansarea unui supercar la Salonul de la Geneva. Mașina se va numi ApolloN și promite să îl bată pe Bugatti Veyron.
Duminica, 01 Septembrie 2013 | Industrie

Producătorul german Gumpert a intrat din nou în insolvență

Creatorul supercarului Apollo, marca germană Gumpert, a intrat din nou în faliment. Nu este prima dată când firma germană are probleme financiare.
Marti, 16 Iulie 2013 | Reportaj

REPORTAJ: Haosul dulce de la Goodwood

În fiecare an, pe un domeniu cam cât un judeţ din România, un lord excentric organizează cel mai mare eveniment auto din Marea Britanie. Anul acesta am gustat şi noi o bucată din haosul dulce al manifestării care depăşeşte în fast orice salon auto.
Marti, 13 Noiembrie 2012 | Industrie

Gumpert şi-a reluat activitatea şi a primit noi comenzi pentru Apollo

Veşti bune pentru fanii micului producător de supercaruri Gumpert. Compania s-a salvat de la faliment şi a înregistrat noi comenzi pentru Apollo.
Vineri, 19 Octombrie 2012 | Industrie

Gumpert ar putea fi salvat de un investitor privat

Compania Gumpert ar putea să-şi revină din problemele financiare care au dus la declararea insolvenţei la finele lunii august. Un investitor misterios ar putea salva marca germană.
Vineri, 31 August 2012 | Economic

Gumpert, creatorul supercarului Apollo, a intrat în insolvenţă

Veşti proaste pentru creatorul supercarului Apollo. Gumpert a intrat în insolvenţă şi aşteaptă ajutorul unor investitori. Administratorii firmei speră astfel într-o reorganizare rapidă.
Joi, 05 Ianuarie 2012 | Modele noi

Al doilea teaser al supercarului surpriză, promis de Gumpert la Geneva

Constructorul german Gumpert va ataca piaţa supercarurilor de nişă cu o nouă apariţie, un supercar misterios, anunţat deja pentru Salonul de la Geneva.
Marti, 29 Noiembrie 2011 | Modele noi

Gumpert pregăteşte un model misterios pentru Geneva

În cadrul salonului elveţian din 2012, Gumpert pregăteşte o nouă surpriză. La standul germanilor îşi va face apariţia un nou model, posibil o versiune specială a actualului Apollo.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 12 Aprilie 2011 | Accidente exotice

Un tânăr de 20 de ani a distrus un Gumpert Apollo

A fost nevoie de o curbă abordată cu viteză excesivă pentru a distruge un Gumpert Apollo de 300.000 de euro. Din fericire, tânărul de 20 de ani, aflat la volan, a scăpat cu viaţă.
Luni, 07 Martie 2011 | Video

VIDEO: La bordul unui Gumpert Apollo pentru o tură la Monza

Doi italieni s-au distrat de minune cu singurul Gumpert Apollo din ţară în cadrul circuitului de la Monza. Potrivit cameramanului amator, modelul din imagini dezvoltă acum 800 CP şi îşi păstrează dreptul de a circula pe drumurile publice.
Vineri, 11 Februarie 2011 | GENEVA 2011

Primul teaser al viitorului supercar Gumpert Tornante

Gumpert va expune la Salonul Auto de la Geneva conceptul Tornante, care anticipează supercarul de serie cu acelaşi nume, aşteptat pe piaţă în 2012.
Luni, 24 Ianuarie 2011 | GENEVA 2011

Gumpert va lansa un model nou la Geneva: Tornante

Cei de la Gumpert au anunţat că vor lansa un model nou pe noume Tornante la Salonul Auto de la Geneva. Acesta are tot două locuri, dar va este mai confortabil şi oferă mai mult spaţiu interior.
Vineri, 26 Februarie 2010 | GENEVA 2010

Gumpert va aduce la Geneva un Apollo de 750 de cai putere

Constructorul german de nisa va expune la Geneva versiunea Sport a modelului Apollo, care reuseste sa impresioneze prin cei 750 de cai putere ascunsi sub capota.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru