Gumpert şi-a reluat activitatea şi a primit noi comenzi pentru Apollo

de Bogdan Mirică
Marti, 13.11.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Veşti bune pentru fanii micului producător de supercaruri Gumpert. Compania s-a salvat de la faliment şi a înregistrat noi comenzi pentru Apollo.

La sfârşitul lunii august vă anunţam că Gumpert, creatorul supercarului Apollo, a intrat în insolvenţă după ce expansiunea pe piaţa chineză a eşuat. La o lună şi jumătate de la vestea nefericită, Gumpert a reuşit să găsească un investitor gata să repună pe picioare activitatea companiei.

Se pare că lucrurile s-au mişcat extrem de repede, iar Gumpert funcţionează din nou. Constructorul a reuşit să producă în continuare supercarul pe toată durata administrării sale în insolvenţă, iar acum, după ce a depăşit perioada dificilă, se poate lăuda chiar şi cu câteva comenzi.

Urmareste Automarket
Roland Gumpert, directorul şi fondatorul companiei, susţine că intenţionează să vândă între 4 şi 5 maşini în acest ultim sfert al anului.
Dealerii producătorului de supercaruri şi-au reluat şi ei activitatea şi aşteaptă comenzi din Orientul Mijlociu, Turcia, Japonia şi China.

Compania Gumpert este nouă în lumea auto, fiind fondată în 2004 în Altenburg, Germania. Aici lucrează 25 de oameni, care produc modelul Apollo în versiunile de 650 şi 800 de cai putere. Cea mai rapidă versiune atinge 100 de km/h în doar 3.1 secunde.

via wcf

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru