Al doilea teaser al supercarului surpriză, promis de Gumpert la Geneva

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 05.01.2012
Constructorul german Gumpert va ataca piaţa supercarurilor de nişă cu o nouă apariţie, un supercar misterios, anunţat deja pentru Salonul de la Geneva.

După ce a publicat un teaser discret în luna noiembrie, Gumpert revine astăzi cu o nouă imegine menită să anunţe premiera sa pentru Geneva. Misteriorul supercar al germanilor apare ascuns sub o prelată, lăsând loc doar de speculaţii privind formele sale generale.

Pasajul roţilor, cea mai bine evidenţiată trăsătură a modelului în acest al doilea teaser, este similar celui întâlnit pe Tornante şi Apollo, adică extrem de generos. Este o subliniere discretă a faptului că la salonul elveţian vom face cunoştinţă cu un alt derivat al lui Apollo.

Imaginea oficială a venit alături de un scurt clişeu, publicat de conducerea constructorului german: "Liniştea dinaintea furtunii." În trecut, tot oficialii Gumpert au declarat că modelul misterios a fost testat pe aeroportul din Altenburg şi a impresionat audienţa prin sunetul său inconfundabil. MAi mult informaţii vor fi dezvăluite în lunile următoare, înainte de debutul său pe scena standului de la Geneva.

via | autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru