Cursa Gumball 3000 a făcut prima victimă: un Gumpert Apollo a părăsit competiția (VIDEO)

de Bogdan Mirică
Joi, 05.05.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Știm deja că Gumball 3000 adună la start o listă lungă de mașini exotice. Știm și că unele dintre ele nu mai ajung să termine cursa. Este și cazul acestui Gumpert Apollo.

Celebra cursă Gumball 3000, programată să ajungă și la București în acest weekend, a făcut deja prima sa victimă în rândul supercarurilor implicate. Este vorba despre un exclusivist Gumpert Apollo, aparținând Muzeului Automobilului din Londra.

Supercarul de 800 de cai putere, cunoscut ca fiind una dintre cele mai rapide mașini pe circuitul de la Nurburgring, a reușit să iasă în decor chiar în prima manșă a competiției. Pe un drum secundar din Scoția, șoferul supercarului german a pierdut controlul mașinii după ce a acvaplanat.

Esential 800 de cai putere oferă Gumpert Apollo.
Mașina a ieșit în decor și a fost la un pas de a lovi un copac. Din fericire, cei doi pasageri au scăpat nevătămați, iar daunele mașinii au fost și ele minime. Cu toate acestea Gumpert Apollo a fost nevoit să abandoneze cursa.

Chiar și fără un Apollo în lista participanților, cursa Gumball 3000 se anunță un adevărat spectacol pentru pasionații mașinilor exotice.

Creată în 1999, compatiția adună la start un număr mare de mașini inedite și extrem de rare, cum este și acest Ferrari F12tdf, filmat în timpul unui burnout în Dublin. Despre cât de rară este mașina, am vorbit și noi în trecut.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru