Gumpert

Miercuri, 05 Iulie 2017 | Modele noi

Vă mai aduceți aminte de brandul german Gumpert? Acum se numește Apollo Automobil și are în plan lansarea supercarul IE

Apollo Automobil, urmașul brandului Gumpert, va lansa un nou supercar. El se va numi IE și a fost deja anticipat de un teaser oficial.
Joi, 05 Mai 2016 | Accidente exotice

Cursa Gumball 3000 a făcut prima victimă: un Gumpert Apollo a părăsit competiția (VIDEO)

Știm deja că Gumball 3000 adună la start o listă lungă de mașini exotice. Știm și că unele dintre ele nu mai ajung să termine cursa. Este și cazul acestui Gumpert Apollo.
Joi, 25 Februarie 2016 | GENEVA 2016

Suntem tot mai aproape de cea mai rapidă mașină de serie din lume: ApolloN ar putea atinge 467 km/h

Apollo oferă noi imagini și detalii despre viitorul său supercar, așteptat la Salonul de la Geneva și pregătit să stabilească un nou record mondial de viteză.
Luni, 22 Februarie 2016 | GENEVA 2016

Cea mai rapidă mașină de serie din lume bate la ușă: ApolloN, anunțat de un teaser

După ce a scăpat la mustață de un faliment, compania germană Gumpert promite lansarea unui supercar la Salonul de la Geneva. Mașina se va numi ApolloN și promite să îl bată pe Bugatti Veyron.
Duminica, 01 Septembrie 2013 | Industrie

Producătorul german Gumpert a intrat din nou în insolvență

Creatorul supercarului Apollo, marca germană Gumpert, a intrat din nou în faliment. Nu este prima dată când firma germană are probleme financiare.
Marti, 13 Noiembrie 2012 | Industrie

Gumpert şi-a reluat activitatea şi a primit noi comenzi pentru Apollo

Veşti bune pentru fanii micului producător de supercaruri Gumpert. Compania s-a salvat de la faliment şi a înregistrat noi comenzi pentru Apollo.
Vineri, 19 Octombrie 2012 | Industrie

Gumpert ar putea fi salvat de un investitor privat

Compania Gumpert ar putea să-şi revină din problemele financiare care au dus la declararea insolvenţei la finele lunii august. Un investitor misterios ar putea salva marca germană.
Vineri, 31 August 2012 | Economic

Gumpert, creatorul supercarului Apollo, a intrat în insolvenţă

Veşti proaste pentru creatorul supercarului Apollo. Gumpert a intrat în insolvenţă şi aşteaptă ajutorul unor investitori. Administratorii firmei speră astfel într-o reorganizare rapidă.
Vineri, 27 Aprilie 2012 | Feature

MTM sau Motoren Technik Mayer - povestea unui tuner discret

MTM este poate cel mai cunoscut tuner Audi. Germanii de la MTM modifică în principal puterea motoarelor, dar oferă şi elemente de caroserie speciale.
Joi, 05 Ianuarie 2012 | Modele noi

Al doilea teaser al supercarului surpriză, promis de Gumpert la Geneva

Constructorul german Gumpert va ataca piaţa supercarurilor de nişă cu o nouă apariţie, un supercar misterios, anunţat deja pentru Salonul de la Geneva.
Marti, 29 Noiembrie 2011 | Modele noi

Gumpert pregăteşte un model misterios pentru Geneva

În cadrul salonului elveţian din 2012, Gumpert pregăteşte o nouă surpriză. La standul germanilor îşi va face apariţia un nou model, posibil o versiune specială a actualului Apollo.
Marti, 12 Aprilie 2011 | Accidente exotice

Un tânăr de 20 de ani a distrus un Gumpert Apollo

A fost nevoie de o curbă abordată cu viteză excesivă pentru a distruge un Gumpert Apollo de 300.000 de euro. Din fericire, tânărul de 20 de ani, aflat la volan, a scăpat cu viaţă.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 07 Martie 2011 | Video

VIDEO: La bordul unui Gumpert Apollo pentru o tură la Monza

Doi italieni s-au distrat de minune cu singurul Gumpert Apollo din ţară în cadrul circuitului de la Monza. Potrivit cameramanului amator, modelul din imagini dezvoltă acum 800 CP şi îşi păstrează dreptul de a circula pe drumurile publice.
Sambata, 26 Februarie 2011 | GENEVA 2011

Un nou teaser cu supercar-ul Gumpert Tornante

Nemţii de la Gumpert au dat publicităţii ceal de-al doilea teaser cu viitorul Tornante, supercar ce va debuta la Salonul Auto de la Geneva.
Vineri, 11 Februarie 2011 | GENEVA 2011

Primul teaser al viitorului supercar Gumpert Tornante

Gumpert va expune la Salonul Auto de la Geneva conceptul Tornante, care anticipează supercarul de serie cu acelaşi nume, aşteptat pe piaţă în 2012.
Luni, 24 Ianuarie 2011 | GENEVA 2011

Gumpert va lansa un model nou la Geneva: Tornante

Cei de la Gumpert au anunţat că vor lansa un model nou pe noume Tornante la Salonul Auto de la Geneva. Acesta are tot două locuri, dar va este mai confortabil şi oferă mai mult spaţiu interior.
Miercuri, 14 Octombrie 2009 | General

Germanii de la SportAuto au testat cele mai rapide supercar-uri

In urma testelor de la SportAuto, versiunea modificata de Cargraphics a lui Porsche 997 Turbo s-a dovedit a fi un model extrem de competitiv in fata unor supercar-uri cu pretentii.
Vineri, 21 August 2009 | General

Nou record absolut pe Nurburgring!

Constructorul britanic Radical a dus modelul SR8LM la Nurburgring si a reusit sa inregistreze un tur de circuit in doar 6 minute si 48 de secunde, cu 24 de secunde mai rapid decat Gumpert Apollo Speed. Radical SR8LM devine astfel cel mai rapid model de productie de serie din lume.
Joi, 20 August 2009 | Video

VIDEO: Record la Nurburgring cu Gumpert Apollo Sport

Gumpert Apollo Sport a inregistrat cel mai bun timp de circuit pe Nurburgring pentru o masina de productie. Supercarul exotic a reusit sa parcurga un tur de Nurburgring in doar 7 minute 11 secunde si 57 de sutimi.
Miercuri, 19 August 2009 | General

Gumpert Apollo Sport a stabilit un record la Nurburgring

Gumpert Apollo Sport a devenit cea mai rapida masina de productie din lume, reusind sa inregistreze un timp de 7 minute si 11 secunde la Nurburgring.

Tag-uri similare

BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Porsche, Citroen, Fiat, Honda, Volvo
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru