Un tânăr de 20 de ani a distrus un Gumpert Apollo

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 12.04.2011
A fost nevoie de o curbă abordată cu viteză excesivă pentru a distruge un Gumpert Apollo de 300.000 de euro. Din fericire, tânărul de 20 de ani, aflat la volan, a scăpat cu viaţă.

Esential

300.000 de euro este valoarea la care a fost estimat exemplarul Gumpert Apollo distrus în accident.
360 de km/h este viteza maximă a supercarului Gumpert Apollo.

Ce se întâmplă atunci când şoferii tineri şi fără experienţă se urcă la volanul unui supercar de sute de cai putere? De cele mai multe accidente grave. Scenariul s-a repetat recent în Germania, pe o şosea care leagă localităţile Brokdorf de Wilster.

În accident a fost implicat un supercar mai puţin întâlnit pe stradă, un Gumpert Apollo, estimat la peste 300.000 de euro. După cum probabil aţi ghicit, la volanul supercarului german se afla un tânăr de numai 20 de ani. Pe locul din dreapta, prietena sa de numai 19 ani. Ambii au reuşit să scape cu viaţă, deşi au prezentat răni minore.

Potrivit primelor cercetări ale poliţiei, se pare că tânărul a abordat un viraj cu viteză mare şi a pierdut controlul supercarului, care a fost distrus aproape în totalitate.

Gumpert Apollo este disponibil cu trei niveluri de putere, de 650, de 700 şi de 800 de cai putere. Resursele pot propulsa sportiva de maxim 1200 de kilograme în doar 2.9 secunde până la 100 de km/h.

Viteza maximă se opreşte la 360 de km/h. 

via | inautonews

Comentarii (3)

  • Tas-o e prost
    E stiam ca Gumpert nu-ti vinde masina daca nu ai macar 22 sau 24 de ani (nu mai stiu exact). Deci prostul e tas-o care trebuia sa se gandeasca putin ca nemtii aia nu de prosti au impus regula aia. E o masina de circuit, o bestie care nu poate fi controlata de oricine.
    7 2
  • habahaba
    analfabeti notorii...
    nu tac-su e prosti, analfabetii ca asta de mai sus si ca redactorul care scrie ca "au scapat cu viata, desi au prezentat rani minore", astia e prosti... greu cu limba romana la deal!
    7 1
  • si pe mine m-a frapat expresia cu '' desi...''
    si totusi nu e greseala strict de limba romana, cred ca este si de logica, eu am mai atras atentia asupra acestui Bogdan Mirica, dar probabil nici restul responsabililor site-ului nu au rezonanta la expresii gen dl. Goe....
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru