Un exemplar Mercedes-AMG One, distrus de flăcări în timpul transportului

de Tiberiu Safta, Foto: The Sun
Luni, 22.05.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Unul din cele 275 de exemplare ale lui Mercedes-AMG One a fost distrus de flăcări pe o șosea din Marea Britanie. Exemplarul era transportat într-o remorcă, însă nu se cunoaște cauza incendiului.

Mercedes-AMG One este, cu siguranță, unul dintre cele mai exclusiviste modele de înaltă performanță din epoca modernă. Hypercar-ul cu motorul său unic de 1.6 litri V6 turbo hibrid, care conține tehnologie preluată direct din Formula 1, va fi construit în 275 de exemplare. Din păcate, un exemplar a fost distrus recent din cauza unui incendiu.

Incidentul s-a petrecut săptămâna trecută, pe o autostradă din Marea Britanie. Exemplarul era transportat într-o remorcă, însă cauza incendiului este necunoscută. Unele surse precizează că incendiul ar fi plecat de la bateria pentru sistemul hibrid al modelului. Alte surse spun, însă, că incendiul a pornit de la frânele încinse ale camionului care transporta exemplarul.

În orice caz, exemplarul a fost distrus complet. Din fericire, nimeni nu a fost rănit în timpul incidentului. Mașina distrusă fusese deja vândută unui client dintr-o țară nespecificată. Deocamdată, Mercedes-AMG nu a anunțat compensațiile pe care le va primi clientul afectat.

Cel mai probabil, constructorul german va mai construi un exemplar suplimentar care să înlocuiască mașina arsă.

via The Sun

Comentarii (4)

  • petrush
    nu fi-ti ingrijorati! nu era a mea. poate a lu nea nelu.
    2 1
  • Mircea Badea
    si-a dat foc stiind ca va fi alergat de electrice..

    era pus pe sleep?
    1 3
  • Sigur de la baterie… păcat de ea :(
    2 1
  • oricine
    Până și aici se vede că fac mașini de top. Nu am văzut mașină care să ardă mai bine până la ultimul șurub.
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru