Un nou teaser cu supercar-ul Gumpert Tornante

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 26.02.2011
Nemţii de la Gumpert au dat publicităţii ceal de-al doilea teaser cu viitorul Tornante, supercar ce va debuta la Salonul Auto de la Geneva.

Mai sunt câteva zile până când Salonul Auto de la Geneva îşi va deschide porţile, iar nemţii de la Gumpert au decis să dea publicităţii un nou teaser cu viitorul Tornante. De această dată, oficialii germani ne oferă o imagine cu partea din spate a supercar-ului desenat de italienii de la Carozzeria Touring Superleggera. Versiunea de serie a lui Tornante este programată să apară pe piaţă în 2012.

Supercar-ul german ascunde sub capotă un propulsor de provenienţă Audi, un V8 de 4.2 litri bi-turbo, capabil să dezvolte 700 de cai. Puterea va fi transmisă roţilor prin intermediul unei cutii de viteze TT40 cu padele în spatele volanului. Pentru reducerea la maxim a masei, modelul nemţilor dispune de o caroserie monococă realizată din fibră de carbon.

Via | Gumpert

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru