RUF Rt 12 a debutat la Geneva

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 07.03.2011
Nemţii de la Ruf au adus la Salonul Auto de la Geneva noul lor pachet pentru Porsche 911. Modelul se numeşte Rt 12 R şi costă 279.000 de euro fără taxe.

Tunerii de la Ruf au lansat la Salonul Auto de la Geneva noul Rt 12 R. Acesta este bazat pe Porsche 911 şi dezvoltă 730 CP şi 940 Nm. Motorul Boxer de 3.8 litri al acestui model este supraalimentat cu două turbine şi angrenează toate cele patru roţile prin intermediul unei transmisii manuale cu şase rapoarte. Opţional, modelul este disponibil doar cu tracţiune spate. Indiferent de sistemul de tracţiune ales, modelul are o viteză maximă de 370 km/h, adevată având în vedere nivelul de putere oferit.

Cei de la Ruf au echipat noul Rt 12 cu numeroase elemente din fibră de carbon, în încercarea de a reduce pe cât posibil masa acestuia. Portierele sunt realizate din aluminiu, iar geamurile laterale şi luneta sunt realizate din plastic. Opţional, clienţii pot primi şi un plafon din fibră de carbon. Masa modelului la gol este de 1.495 kilograme. În standard, Ruf Rt 12 vine cu un set de jante de aluminiu forjate care au o dimensiune de 19 inch. Jantele de pe puntea faţă au o lăţime de nouă inch, în timp ce jantele de pe puntea spate au o lăţime de 12 inch.

Fără a include TVA sau alte taxe, Ruf Rt 12 R costă 279.000 de euro.

La interior, primiţi un set de scaune scoică realizate din fibră de carbon şi un rollcage integrat sub tapiţeria plafonului. Sistemul de frânare include discuri de 380 milimetri pe faţă şi discuri de 350 milimetri pe puntea spate.

Via | WorldCarFans

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru