Gumpert pregăteşte un model misterios pentru Geneva

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 29.11.2011
În cadrul salonului elveţian din 2012, Gumpert pregăteşte o nouă surpriză. La standul germanilor îşi va face apariţia un nou model, posibil o versiune specială a actualului Apollo.

Nemţii de la Gumpert se pregătesc cu o nouă surpriză pentru Salonul Auto de la Geneva. Recunoscuţi pentru performanţele lui Apollo, intens lăudat de presa de specialitate, germanii vor să expună la salonul elveţian un model nou, pe care îl anunţă cu un teaser proaspăt.

Deşi imaginea nu dezvăluie nimic din viitorul produs Gumpert, ne putem imagina că este vorba fie de o ediţie specială a lui Apollo, fie de un supercar complet nou, expus în premieră mondială. Potrivit unor indicii preliminare, surpriza germanilor a fost deja testată pe aeroportul din Altenburg. Aici, supercarul a dat dovadă de un sunet inconfundabil al evacuării, trăsătură obligatorie pentru un model din acest segment.

Pentru a vedea ce ne rezervă Gumpert trebuie să aşteptăm însă începutul lunii martie, când salonul de la Geneva îşi deschide porţile.

via | autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru