Gumpert va aduce la Geneva un Apollo de 750 de cai putere

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 26.02.2010
Constructorul german de nisa va expune la Geneva versiunea Sport a modelului Apollo, care reuseste sa impresioneze prin cei 750 de cai putere ascunsi sub capota.

Constructorul german Gumpert nu putea lipsi de la Geneva, standul sau urmand sa gazduiasca o versiune mai puternica a modelului Apollo, botezata Sport. Oficialii companiei au fost zgarciti cu detaliile privind performantele supercarului, insa au hranit asteptarea fanilor cu cateva secrete de sub capota.

Cea mai puternica versiune a modelului Apollo se va bucura de un nou sistem de control al motorului, de o recirculare a valvelor si de un sistem de racire performant. Acest ansamblu de modificari ii vor aduce supercarului un aport de 50 de cai putere, ajutandu-l sa totalizeze astfel 750 de cai. Cu asemenea resurse, Gumpert Apollo Sport este unul dintre putinele modele care se pot mandri cu un raport de 180 de cai putere la litru.

Resursele vor fi transmise axei spate cu ajutorul unei transmisii TT40e, care foloseste o tehnologie imprumutata din Formula 1 pentru a schimba rapoartele in mai putin de 40 de milisecunde.

Gumpert nu a uitat nici de elementele care nu tin neaparat de performanta.

Vorbim aici de luminile LED pentru uz diurn si de sistemul de sunet cu CD si DVD, care a crescut in calitate.

via | Zercustoms

Comentarii (3)

  • ?
    "recirculare a valvelor"? suspectez o greseala de traducere.
    1 1
  • pt necunoscatori : are 4.2-ul de pe rs4 ;)
    2 1
  • asta nu o sa merga repede, doar o sa zboare la altitudine joasa... 8->
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru