Lamborghini Aventador Roadster

Vineri, 16 Mai 2014 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (9)

Automarket revine astăzi cu zece noi propuneri de tuning. Cap de afiş este „The Hulk”, bazat pe Lamborghini Aventador, însă avem şi un Mercedes G63 AMG 6x6 blindat care costă 2.4 milioane de euro.
Marti, 16 Iulie 2013 | Reportaj

REPORTAJ: Haosul dulce de la Goodwood

În fiecare an, pe un domeniu cam cât un judeţ din România, un lord excentric organizează cel mai mare eveniment auto din Marea Britanie. Anul acesta am gustat şi noi o bucată din haosul dulce al manifestării care depăşeşte în fast orice salon auto.
Luni, 10 Iunie 2013 | Industrie

Lamborghini a produs 2000 de exemplare Aventador în aproape doi ani

Lamborghini a anunţat că uzina din SantAgata Bolognese a produs exemplarul Aventador cu numărul 2000. Valoarea este atinsă la aproape doi ani de la debutul pe piaţă, un record în istoria Lamborghini.
Luni, 15 Octombrie 2012 | Modele noi

Lamborghini promite modele noi pentru a depăşi Ferrari

Lamborghini este în căutarea unor nişe noi, care să aducă italienilor mai mulţi clienţi decât în curtea Ferrari. Şeful Lamborghini promite că vom vedea noi modele în următoarea perioadă.
Marti, 08 Mai 2012 | Autoipoteze

Lamborghini Aventador Roadster ar putea avea un acoperiş de tip targa

Lamborghini Aventador Roadster se pregăteşte de lansare. Modelul italienilor ar putea debuta alături de un acoperiş targa, construit din fibră de carbon.
Joi, 26 Ianuarie 2012 | GENEVA 2012

Lamborghini aduce două premiere la Salonul de la Geneva

Lamborghini va expune în cadrul salonului elveţian două premiere. Este vorba despre varianta decapotabilă Aventador Roadster şi despre versiunea de serie a supercarului Sesto Elemento.
Marti, 02 August 2011 | Modele noi

OFICIAL: Lamborghini prezintă un nou supercar la Frankfurt

Un teaser oficial, dezvăluit astăzi, trădează intenţiile Lamborghini de a prezenta un nou supercar în cadrul Salonului de la Frankfurt, în această toamnă.
Miercuri, 04 Mai 2011 | Autoipoteze

Lamborghini Aventador Roadster ar putea sosi în 2012

Varianta decapotabilă a supercarului Aventador ar putea debuta oficial chiar mai devreme decât se aştepta. Surse neoficiale vorbesc de o lansare programată anul viitor.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru