OFICIAL: Lamborghini prezintă un nou supercar la Frankfurt

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 02.08.2011
Un teaser oficial, dezvăluit astăzi, trădează intenţiile Lamborghini de a prezenta un nou supercar în cadrul Salonului de la Frankfurt, în această toamnă.

Deşi tocmai a lansat Aventador, Lamborghini se pregăteşte de o nouă surpriză în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Constructorul din Sant'Agata Bolognese a publicat astăzi un teaser oficial care anunţă lansarea unui nou supercar, în cadrul evenimentului german de la jumătatea lui septembrie.

Deşi nu a publicat informaţii oficiale despre noul produs, mai multe surse vorbesc despre o variantă decapotabilă a noului Aventador sau despre versiunea de serie a conceptului Sesto Elemento, destinată a fi produsă într-un număr de exemplare extrem de limitat. şi alte variante mai sunt luate în calcul de presa internaţională. Unii vorbesc despre Cabrera, înlocuitorul lui Gallardo, iar alţii despre o posibilă versiune de serie a berlinei sportive Estoque.

Misterul va fi clarificat cu o zi înaintea deschiderii oficiale a Salonului de la Frankfurt, în cadrul unui eveniment special organizat de grupul VAG.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru