Lamborghini a produs 2000 de exemplare Aventador în aproape doi ani

de Bogdan Mirică
Luni, 10.06.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lamborghini a anunţat că uzina din SantAgata Bolognese a produs exemplarul Aventador cu numărul 2000. Valoarea este atinsă la aproape doi ani de la debutul pe piaţă, un record în istoria Lamborghini.

În luna iulie a anului trecut, Lamborghini anunţa că a produs exemplarul Aventador cu numărul 1000. Supercarul se vinde ca pâinea caldă şi pare să depăşească cu mult succesul predecesorului Murcielago, care ajunsese la această valoare după 29 de luni.

Săptămâna aceasta, la aproape doi ani de la debutul pe piaţă, Aventador mai bifează un record. 2000 de unităţi au luat naştere la SantAgata Bolognese, făcând din vârful de gamă al italienilor cel mai popular model din istorie. Lui Murcielago i-au trebuit patru ani şi jumătate pentru a ajunge la acest număr de comenzi.

Aventador se bucură de această evoluţie pentru că la uzina itaaliană cadenţa a crescut de la 4.5 unităţi pe zi, în vara anului trecut, la cinci exemplare în prezent.

Esential 2000 de exemplare Aventador au fost produse până în prezent.
5 unităţi Aventador iau naştere în fiecare zi la SantAgata Bolognese
Exemplarul Aventador cu numărul 2000 va fi livrat dincolo de Ocean, în Statele Unite, unde este aşteptat de un oficial al companiei americane AT&T.
Acesta este un pasionat fan Lamborghini, posesor deja al unui Gallardo LP570-2.

Evoluţia pozitivă a vânzărilor se va menţine şi în următoarea perioadă. Lamborghini anunţă că Aventador Roadster, varianta decapotabilă a supercarului, a depăşit deja aşteptările în materie de comenzi. Mai mult decât atât, ambele modele Aventador au o listă de cereri care depăşeşte producţia pe un an.

via Lamborghini

Comentarii (1)

  • Adrian
    Bvo lor. Era normal sa se vanda bine. Doar este cel mai frumos si performant Lamborghini de pana acum. Sunt convins ca si viitoarea generatie de Aventador (care se va numi altfel) o sa fie mai tare.
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru