Lamborghini Aventador Roadster ar putea avea un acoperiş de tip targa

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 08.05.2012
Lamborghini Aventador Roadster se pregăteşte de lansare. Modelul italienilor ar putea debuta alături de un acoperiş targa, construit din fibră de carbon.

Lamborghini lucrează în prezent la un nou model. Este vorba despre varianta decapotabilă a actualului Aventador, anticipată încă de anul trecut de o serie de informaţii publicate în presa de specialitate. Deşi unicatul Aventador J s-a bucurat de un succes formidabil în cadrul ediţiei de anul acesta a Salonului Auto de la Geneva, Lamborghini nu va folosi aceeaşi soluţie de decapotare.

Italienii vor să lanseze un Aventador Roadster cu acoperiş mobil, cel mai probabil de tip targa. Surse neoficiale susţin că acoperişul nu va fi unul textil. Vor exista în schimb două componente din fibră de carbon care se vor rabata pentru a face din supercarul italian un veritabil roadster.

Sub caroseria din fibră de carbon se va afla acelaşi motor V12 de 6.5 litri, capabil să dezvolte 700 de cai putere alături de transmisia ISR cu şapte rapoarte. Performanţele supercarului se vor păstra şi în cazul versiunii roadster, graţie încercărilor disperate de a menţine o masă totală apropiată de cea a coupe-ului.

Sprintul de la 0 la 100 de km/h se va realiza, aşadar, tot în 2.9 secunde.

via l egm

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru