PAgani Huayra

Joi, 08 Februarie | Modele noi

Teaser cu un viitor model Pagani. Ar putea fi succesorul lui Huayra R

Pagani a publicat un clip teaser cu un viitor model de performanță. Noul model ar putea fi chiar succesorul lui Huayra R, construit special pentru circuit.
Vineri, 18 Decembrie 2020 | Modele noi

Pagani lansează Huayra Tricolore: modelul dedicat unei divizii de zbor acrobatic din Italia va fi produs în 3 unități

Pagani a prezentat ediția limitată Huayra Tricolore. Modelul va fi produs în 3 unități și va fi echipat cu un motor V12 de 6.0 litri cu 840 CP. Prețul de pornire pentru un exemplar va fi de 5.5 milioane de euro fără taxe.
Miercuri, 16 Decembrie 2020 | Modele noi

Teaser misterios pentru un viitor model Pagani: premiera va avea loc în 17 decembrie

Pagani a publicat un teaser video care anunță un model nou în gama constructorului italian. Reprezentanții companiei nu au oferit alte detalii referitoare la viitorul model, însă au menționat că prezentarea oficială va avea loc în 17 decembrie.
Joi, 01 Octombrie 2020 | Modele noi

Pagani anunță Huayra R: noua versiune a hypercar-ului va fi prezentată în 12 noiembrie

Horacio Pagani a anunțat că în 12 noiembrie vom face cunoștință cu noul Huayra R. Versiunea specială va fi echipată cu un motor aspirat natural nou.
Marti, 18 Februarie 2020 | Modele noi

Pagani a prezentat noul Huayra Imola: ediția specială dezvoltă 827 CP și va fi produsă în doar 5 unități

Huayra Imola este cea mai nouă ediție specială pregătită de Pagani. Modelul este echipat cu motorul V12 de 6.0 litri capabil să ofere 827 CP și 1.100 Nm.
Joi, 30 Mai 2019 | Modele noi

Pagani Huayra Dragon, surprins în timpul testelor: versiunea specială a hypercar-ului va fi asamblată în doar 5 exemplare

Pagani dezvoltă o ediție specială bazată pe Huayra. Viitorul hypercar va purta numele de Dragon, va fi produs în doar 5 exemplare și va miza pe o serie de îmbunătățiri la nivel aerodinamic.
Joi, 07 Martie 2019 | Modele noi

Pagani pregătește un succesor pentru Huayra: viitorul hypercar va avea atât versiune electrică, cât și variantă echipată cu motor V12

Pagani Huayra va primi în scurt timp un înlocuitor. Conform primelor informații, viitorul hypercar va avea atât o variantă cu motor V12 și transmisie manuală, cât și o versiune 100% electrică.
Joi, 25 Mai 2017 | General

De la supercaruri la avioane: designerii Pagani au desenat interiorul unei aeronave Airbus

Designerii constructorului italian Pagani au pus mâna pe creion și au desenat interiorul unui avion Airbus. A ieșit o cabină luxoasă, cu influențe de pe supercarul Huayra.
Miercuri, 15 Februarie 2017 | GENEVA 2017

Apogeul decapotabilei: s-a lansat noul Pagani Huayra Roadster, o mașină de 2.3 milioane de euro

Pagani a dezvăluit primele imagini și informații ale noului Huayra Roadster. modelul este mai ușor și mai rigid decât varianta coupe, oferind o putere totală de 764 de cai.
Vineri, 20 Ianuarie 2017 | O lume nebuna

VIDEO: Cea mai scumpă casă din SUA costă 250 de milioane de dolari și se vinde la pachet cu 12 mașini exotice

O casă evaluată la 20 de milioane de dolari se vinde complet mobilată atât la interior, cât și în garaj. Sunt 12 mașini exotice și 10 motociclete care așteaptă viitorul proprietar.
Marti, 18 Octombrie 2016 | Modele noi

Pagani rupe barierele cromatice pentru un chinez care vrea să iasă în evidență: noul Huayra Dinastia este un adevărat curcubeu

Pagani le face pe plac și celor mai nebuni clienți. Constructorul italian a dus la extrem personalizarea unui Huayra pentru un client din China.
Marti, 07 Iunie 2016 | O lume nebuna

Arabii nu încetează să ne uimească: un om de afaceri a plătit 4.3 milioane de euro pentru o plăcuță de înamtriculare

Un om de afaceri din Emiratele Arabe Unite a plătit echivalentul a 4.3 milione de euro doar pentru a obține plăcuța de înmatriculare cu numărul 1. Au mai fost scoase la licitație și alte plăcuțe cu numere speciale, vândute și ele pe sume impresionante.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 19 Februarie 2016 | GENEVA 2016

Pagani a lansat cel mai puternic și mai scump Huayra, botezat în memoria unui fan al mărcii: Benny Caiola

În anul 2000, Benny Caiola, un colecționar de mașini exotice, i-a trimis o scrisoare de mulțumire lui Horacio Pagani și bani pentru mecanici. Astăzi, Pagani îl onorează cu o ediție specială de 2.3 milioane de euro.
Luni, 18 Ianuarie 2016 | Modele noi

Pagani Huayra va avea parte de un cântec de adio: ediția specială BC

Pagani a anunțat că actualul Huayra va beneficia de o ediție specială denumită BC, prezentată cu ocazia Salonului Auto de la Geneva. Doar 20 de exemplare vor fi produse, iar prețul va fi unul piperat.
Marti, 27 Octombrie 2015 | Modele noi

Pagani Huayra Dinastia, hypercar-ul care merită lăsat moștenire

Pagani livrat primul exemplat al unei ediții speciale a lui Huayra. Seria limitată a hypercar-ului italian se numește Dinastia și va fi construită în doar trei unități, garantate să devină modele de colecție.
Miercuri, 12 Noiembrie 2014 | Modele noi

Pagani va crea un exemplar unic Huayra 730 S Edition, pentru un producător de film

Pagani a anunțat că va lansa o ediție specială a modelului Huayra, creată într-un exemplar unic și dedicată unui producător de film.
Joi, 21 August 2014 | O lume nebuna

Cel mai tânăr posesor de Pagani are 15 ani şi deţine un Huayra

Un adolescent de 15 ani din Taiwan este al doilea deţinător de Huayra din ţara respectivă şi cel mai tânăr posesor al vreunui model al mărcii. El îl va conduce abia peste doi ani.
Marti, 16 Iulie 2013 | Reportaj

REPORTAJ: Haosul dulce de la Goodwood

În fiecare an, pe un domeniu cam cât un judeţ din România, un lord excentric organizează cel mai mare eveniment auto din Marea Britanie. Anul acesta am gustat şi noi o bucată din haosul dulce al manifestării care depăşeşte în fast orice salon auto.
Marti, 05 Martie 2013 | GENEVA 2013

AVANPREMIERĂ GENEVA 2013: Atmosfera salonului și ultimele pregătiri la standul Dacia

Automarket a fost prezent astăzi în halele Salonului Auto de la Geneva, unde a luat pulsul ultimlor pregătiri. Am trecut pe la standul Dacia, Opel, Renault, Nissan, Hyundai și chiar Lamborghini.
Luni, 28 Ianuarie 2013 | General

Pagani Huayra a devenit cea mai rapidă maşină pe circuitul Top Gear

În primul episod al celei mai noi serii Top Gear, Pagani Huayra a reuşit să devină cea mai rapidă maşină pe circuitul show-ului britanic, depăşind astfel vechiul deţinător al recordului, Ariel Atom V8.

Tag-uri similare

Pagani, PAgani Huayra, Huayra, modele noi Pagani
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru