Huayra

Vineri, 09 Februarie | Modele noi

Noul Pagani Huayra R Evo, cel mai puternic Pagani din istorie: motor V12 de 900 CP

Pagani a prezentat oficial noul Huayra R Evo, cel mai puternic model produs vreodată de constructorul italian. Noul model este construit exclusiv pentru circuit și primește un motor V12 de 900 de cai putere.
Marti, 30 August 2022 | Modele noi

Un nou teaser cu succesorul lui Pagani Huayra. Motor V12 fără electrificare

Pagani a publicat un nou teaser cu succesorul lui Huayra. Denumit C10, hypercar-ul va debuta în 12 septembrie alături de un sistem de propulsie V12 twin-turbo, fără urmă de electrificare.
Vineri, 17 Iunie 2022 | Modele noi

Noul Pagani Huayra Codalunga este un supercar de 7 milioane de euro. Motor V12 și producție de numai 5 exemplare

Pagani a prezentat imagini cu o versiune alungită a modelului Huayra, numită Huayra Codalunga. Noul model este creat doar la comandă specială, iar prețul său este de 7 milioane de euro. Doar 5 exemplare vor fi produse.
Miercuri, 25 Mai 2022 | Modele noi

Pagani dezvăluie un exemplar unicat, Huayra NC. Motor V12 de 830 de cai putere și vopsea specială

Pagani a publicat imagini cu un nou model unicat, numit Huayra NC. Acest model a fost creat la comandă de către divizia Pagani Special Projects și este vopsit într-o combinație de culoare unică. Huayra NC este propulsat de un motor V12 de 830 de cai putere.
Joi, 19 Mai 2022 | Modele noi

Imagine teaser cu noul Pagani C10, înlocuitorul lui Huayra

Pagani a publicat o imagine teaser cu viitorul său hipercar, numit C10. Noul model va înlocui Huayra și va avea un motor V12 dezvoltat de AMG. Pagani C10 va fi dezvăluit în 12 septembrie.
Vineri, 18 Decembrie 2020 | Modele noi

Pagani lansează Huayra Tricolore: modelul dedicat unei divizii de zbor acrobatic din Italia va fi produs în 3 unități

Pagani a prezentat ediția limitată Huayra Tricolore. Modelul va fi produs în 3 unități și va fi echipat cu un motor V12 de 6.0 litri cu 840 CP. Prețul de pornire pentru un exemplar va fi de 5.5 milioane de euro fără taxe.
Joi, 01 Octombrie 2020 | Modele noi

Pagani anunță Huayra R: noua versiune a hypercar-ului va fi prezentată în 12 noiembrie

Horacio Pagani a anunțat că în 12 noiembrie vom face cunoștință cu noul Huayra R. Versiunea specială va fi echipată cu un motor aspirat natural nou.
Marti, 18 Februarie 2020 | Modele noi

Pagani a prezentat noul Huayra Imola: ediția specială dezvoltă 827 CP și va fi produsă în doar 5 unități

Huayra Imola este cea mai nouă ediție specială pregătită de Pagani. Modelul este echipat cu motorul V12 de 6.0 litri capabil să ofere 827 CP și 1.100 Nm.
Luni, 29 Iulie 2019 | Modele noi

Prima imagine teaser cu viitorul Pagani Huayra Roadster BC: motorul V12 de 6.0 litri va dezvolta aproape 800 CP

Pagani a publicat prima imagine teaser cu viitorul Huayra Roadster BC. Versiunea specială va primi modificări aerodinamice, va avea o masă totală mai mică, iar motorul V12 ar urma să ofere 789 CP.
Joi, 07 Martie 2019 | Modele noi

Pagani pregătește un succesor pentru Huayra: viitorul hypercar va avea atât versiune electrică, cât și variantă echipată cu motor V12

Pagani Huayra va primi în scurt timp un înlocuitor. Conform primelor informații, viitorul hypercar va avea atât o variantă cu motor V12 și transmisie manuală, cât și o versiune 100% electrică.
Marti, 27 Octombrie 2015 | Modele noi

Pagani Huayra Dinastia, hypercar-ul care merită lăsat moștenire

Pagani livrat primul exemplat al unei ediții speciale a lui Huayra. Seria limitată a hypercar-ului italian se numește Dinastia și va fi construită în doar trei unități, garantate să devină modele de colecție.
Duminica, 25 Octombrie 2015 | General

Un Pagani Huayra și un Aston Martin One-77. Mayweather începe să se transforme în colecționar auto

Floyd Mayweather a jucat ultimul său meci din cariera de boxer profesionist în luna septembrie. Acum, americanul începe să-și investească banii în mașini care odată cu trecerea anilor își vor multiplica valoarea.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Duminica, 09 Noiembrie 2014 | Modele noi

Pagani Huayra Dinastia - serie limitată destinată pieței din China

Pagani a creat o ediție specială a supercarului Huayra. Această versiune poartă numele de Huayra Dinastia și va fi fabricată în doar trei exemplare pentru piața din China.
Joi, 21 August 2014 | O lume nebuna

Cel mai tânăr posesor de Pagani are 15 ani şi deţine un Huayra

Un adolescent de 15 ani din Taiwan este al doilea deţinător de Huayra din ţara respectivă şi cel mai tânăr posesor al vreunui model al mărcii. El îl va conduce abia peste doi ani.
Marti, 09 August 2011 | Siguranta

Pagani Huayra nu poate fi vândut în SUA pentru că nu are airbag-uri pentru copii

Supercar exclusivist sau nu, nu facem excepţii. Aceasta a fost decizia care a dus la respingerea omologării lui Pagani Huayra pentru piaţa din Statele Unite ale Americii din cauza lipsei airbag-urilor avansate.
Miercuri, 02 Martie 2011 | GENEVA 2011

GENEVA LIVE: Noul Pagani Huayra, cel mai uşor supercar

Noul supercar al celor de la Pagani a debutat la Salonul Auto de la Geneva. Acesta oferă 700 CP şi 1.000 Nm şi are o masă de numai 1.350 kilograme.
Miercuri, 05 Ianuarie 2011 | Modele noi

Pagani C9 s-ar putea numi Huayra

Pagani va prezenta versiunea de producţie a modelului care poartă codul C9 pe 26 ianuarie. Între timp, italienii de la Al Volante anunţă că modelul se va numi Huayra.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru