Un nou teaser cu succesorul lui Pagani Huayra. Motor V12 fără electrificare

de Alexandru Monenciu
Marti, 30.08.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Pagani a publicat un nou teaser cu succesorul lui Huayra. Denumit C10, hypercar-ul va debuta în 12 septembrie alături de un sistem de propulsie V12 twin-turbo, fără urmă de electrificare.

Pagani Huayra a debutat în 2011, iar în 2012 a fost desemnat Hypercar-ul Anului de către publicația Top Gear. Acum a venit momentul să fie pensionat de un model care să ducă mai departe renumele constructorului fondat de Horacio Pagani.

Denumit C10, succesorul lui Huayra va fi prezentat în 12 septembrie. Până atunci, însă, Pagani publică acum un nou clip teaser.

Din păcate nu avem informații (oficiale) noi despre viitorul Pagani C10. Știm că va combina elemente de design preluate de la Zonda și Huayra, dar și că sub capotă va ascunde un motor V12 twin-turbo de 6.0 litri fără vreo formă de electrificare.

Unitatea va dezvolta circa 900 de cai putere, dar nu va depăși acest prag, potrivit zvonurilor.

via Pagani Automobili

Comentarii (4)

  • Uzată moral de nouă
    5 4
  • salata de greieri
    in poza zici ca e un greiere...ars de toate electricele...
    0 2
  • Si dacă era electrică va luați si voi?
    5 0
  • Seriff
    @dutz isi luau din parti, toti postacii de serviciu, adica Mike (Edikk), Mihai si Mircea Badea sunt dubiosi, posteaza zi noapte, e clar ca fac parte din redactie, pun pariu ca au interese ca la fiecare articol sa jigneasca termicele si sa aplaude orice mizerie cu baterii.
    4 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru