Teaser cu un viitor model Pagani. Ar putea fi succesorul lui Huayra R

de Tiberiu Safta
Joi, 08.02.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Pagani a publicat un clip teaser cu un viitor model de performanță. Noul model ar putea fi chiar succesorul lui Huayra R, construit special pentru circuit.

Constructorul italian este pe cale să lanseze un nou model de performanță. Pe pagina oficială de Instagram a apărut un clip teaser cu acest model, ocazie cu care putem auzi și motorul acestuia. Din imaginea oficială, în care mașina este acoperită, putem observa un eleron foarte mare.

Asta ne duce cu gândul că ar putea fi vorba despre un model construit special pentru circuit. Speculăm chiar că este vorba despre succesorul lui Pagani Huayra R, care este construit pentru a fi utilizat exclusiv pe circuit. Inclusiv în clipul oficial ni se arată mai multe circuite, ceea ce oferă substanță speculației.

Deocamdată, Pagani nu a oferit niciun alt detaliu despre viitorul său model. Cel mai probabil, dacă ne luăm după sunetul clipului, noul model de performanță va avea, la fel ca Huayra R, un motor V12.

via Pagani

Comentarii (1)

  • Degeaba se chinuie toti fraierii cu motoarele lor pe combustie. Tesla ii bate pe toti. Pagani?? Ce e aia, un model S, chiar si 3 perf il face praf. In fiecare an imi iau cate o tesla noua, nu pierd niciun ban, ba chiar ies pe profit. Tesla este cel mai tare brand, end of story.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru