Pagani C9 s-ar putea numi Huayra

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 05.01.2011
Pagani va prezenta versiunea de producţie a modelului care poartă codul C9 pe 26 ianuarie. Între timp, italienii de la Al Volante anunţă că modelul se va numi Huayra.

Succesorul lui Pagani Zonda, care poartă numele de cod C9, s-ar putea numi Huayra. Informaţia vine de la italienii del a AlVolante, care au oferit deja o explicaţie logică în spatele acestei denumiri. Pentru moment, oficialii Pagani nu au comentat informaţiile oferite de publicaţia italiană, constructorul fiind rezervat în declaraţii când vine vorba de aspecte de acest gen. Debutul lui C9 va avea loc pe 26 ianuarie, aşa că persoanele fascinate de acest model nu mai au mult de aşteptat până când vor vedea noul supercar al celor de la Pagani.

Huayra înseamnă vânt în dialectul Sud-American Quechua. Respectivul dialect era vorbit pe suprafaţa pe care se alfă acum Argentina, ţara natală a lui Horacio Paganic. Aşadar, există o explicaţie în spatele acestui nume, dar aşa a fost şi în cazul denumirii Dacia Kanjara. Tocmai de aceea, este indicat să aşteptăm încă trei săptămâni pentru a afla adevărul în ceea ce priveşte viitorul model Pagani.

În ceea ce priveşte pronunţia noului nume, unii clienţi vor avea cu siguranţă probleme. Atât chinezii, cât şi nordicii sau americanii ar putea avea probleme serioase în pronunţarea acestui nume, ca să nu mai vorbim de consilierii de vânzări ai mărcii, care vor trebui să pronunţe corect acest nume.

Spre deosebire de alţi constructori, aproape toate deciziile importante privind marca Pagani sunt luate de un singur om, fondatorul.

Via | Carsuk

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru