Pagani anunță Huayra R: noua versiune a hypercar-ului va fi prezentată în 12 noiembrie

de Cornel Șocariciu
Joi, 01.10.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Horacio Pagani a anunțat că în 12 noiembrie vom face cunoștință cu noul Huayra R. Versiunea specială va fi echipată cu un motor aspirat natural nou.

La începutul acestui an, Pagani a publicat primele imagini și detalii referitoare la noua ediție specială Huayra Imola (foto). Modelul disponibil în doar cinci unități a fost echipat cu un motor V12 biturbo de 6.0 litri cu 827 de cai putere și 1.100 Nm.

Acum, Horacio Pagani a anunțat că pregătește o versiune nouă a lui Huayra. Ediția va purta numele Huayra R și va fi prezentată oficial în 12 noiembrie.

Conform declarațiilor lui Horacio Pagani, Huayra R va fi echipat cu un nou motor aspirat natural dezvoltat special pentru a echipa viitorul hypercar. Pentru moment, nu există alte informații referitoare la propulsorul pregătit de italieni.

Pagani a utilizat denumirea R și în 2007, anul în care constructorul a lansat Zonda R. În urmă cu 13 ani, hypercar-ul dedicat exclusiv circuitului a reușit să stabilească un nou record pe Nurburgring. Dacă italienii vor urma același tratament, atunci Huayra R va fi omologat doar pentru circuit.

În aceste condiții, ne așteptăm ca marea majoritate a echipamentelor de la interior să dispară, astfel încât masa totală să scadă.

În același timp, am putea vedea și o mulțime de elemente aerodinamice noi fabricate din materiale ușoare.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru