Cel mai tânăr posesor de Pagani are 15 ani şi deţine un Huayra

de Sebastian Toma
Joi, 21.08.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Un adolescent de 15 ani din Taiwan este al doilea deţinător de Huayra din ţara respectivă şi cel mai tânăr posesor al vreunui model al mărcii. El îl va conduce abia peste doi ani.

Esential 2 ani trebuie să aştepte cel mai tânăr posesor de Huayra pentru a putea să conducă pe drumurile publice supercarul său.
Pagani Huayra, supercarul care l-a înlocuit pe Zonda, are de astăzi un proprietar semnificativ mai tânăr decât media. Vorbim despre un tânăr din Taiwan, care a primit cadou de la părinţii săi un Huayra la aniversarea sa de 15 ani, ceea ce îl face pe norocul adolescent cel mai tânăr posesor de Pagani din lume şi al doilea posesor de Huayra al ţării respective. Supercarul a fost livrat în Taiwan deja, dar modelul se va întoarce la fabrica lui Horacio Pagani pentru a fi îngrijit cu atenţie până când puştiul va avea permis de conducere, adică peste abia doi ani.

Acesta este noul Pagani Huayra, urmaşul lui Zonda

Exemplarul Huayra pe care l-a primit cadou tânărul a cărui identitate nu a fost dezvăluită este galben şi a fost expus la Salonul Auto de la Geneva alături de ultimul exemplar Pagani Zonda Revolucion. Un Pagani Huayra costă aproximativ 1.3 milioane de dolari şi nu este deloc potrivit unui şofer începător.

Mai mult decât atât, exemplarul în cauză va fi modificat înainte să ajungă înapoi la norocosul său posesor, maşina urmând să primească o altă evacuare, construită de specialiştii de la Innotech Performance Exhaust.

GALERIE FOTO: Exoticul Pagani Huayra pozează dincolo de Ocean

Atenţia acordată detaliilor este umitoare în cazul fiecărui exemplar Huayra.

Urmareste Automarket
Huayra este echipat cu un motor V12 biturbo de 6.0 litri, care asigură 710 CP şi 1.000 Nm.
Motorizarea de origine AMG este cuplată unei transmisii secvenţiale XTRAC cu şapte trepte, montată transversal în spatele său. Viteza maximă a maşinii este de 370 km/h, iar acceleraţia de la 0 la 100 km/h este realizată în doar 3.3 secunde. Carosera este realizată din fibră de carbon, iar interiorul este îmbrăcat în piele şi decorat cu ornamente din aluminiu şi fibră de carbon.

Via GTSpirit

Comentarii (12)

  • Suleyman Cunoscatoru
    Mie mi l-o cumparat, au vazut ai mei ca am comentat ieri... pentru ca nu mi-o luat nici macar o masina. :))))
    7 1
  • In loc sa-i cumpere o bicicleta performanta i-au cumparat o masina.....
    Nu gandesc deloc
    18 0
  • legionarul
    probabil o sa fie primul Huayra distrus intr-un accident auto sau cel putin printre primele nu ca ias dori da totusi ca incepator ii era de ajuns un Logan.......diesel
    7 4
  • mda...galben pe galben as zice

    io la 15 ani strangeam cu baietii de la scara blocului bani pentru o minge "de 31".

    PS. pentru cei mai tinerei: mingea "de 31" era cea mai buna minge dupa "Artex". Care "Artex" era mingea de piele.
    31 0
  • Denumirea nu era - minge de 31 (era de fapt MINGE DE 35) pentru ca atat avea diametru umflata ! Ce vremuri .

    Asta si-a cumparat PAGANI si nici nu poate sa-l conduca , sau probabil va intra cu el intr-un parapet pe vreun circuit celebru in turul inaugural - e normal - trebuie sa avem filmulete cu idioti pe net
    12 2
  • Mingea era de 35 de lei. Era cauciucata si..foarte buna frate! Si mai era si aia rosie cu buline la 28 de lei... Probabil pe proprietar il cheama Paganel de i-a luat-o...
    4 0
  • qwerty
    Pustiul face spume ca nu a primit un LaFerrari.
    8 0
  • pe aia de 28 trebuia sa o verifici. Ca sI pe aia de 35 (dar deobicei erau facute bine) - si corect @ingerulol. In schimb cele de 28 subtiri, prea usoare si dezaxate rau.

    Adica, frate, pe asta de 15 ani il doare fix in pix cu huayra lui iar noi ne faceam probleme existentiale ca nu au mai ramas mingi bune la librarie

    dar daca stau bine si ma gandesc noi am fost primii cu mobile, ma rog cu "telefonul fara fir" :)

    gata, m-am oprit
    9 0
  • Norocul lui ce sa zic....daca noi nu am avut parte sa ne nastem in familii bogate asta e ! Comentam pe net.
    12 0
  • Când firma lui tasu va da faliment, pustiu va trebui sa vanda bolidul, ca sa isi cumpere garconieră.
    4 0
  • inexorabil
    Hm, uite cum plutocratia de azi nu se mai bazeaza pe...meritocratie, ca motor motivational, ci pe...boase care tipa ca vor aia si aia si gata, fara sa se intrebe un lucru fundamental: dar eu ce mama dreaqu am facut ca sa mi se cuvina?! Toate generatiile urmatoare de tineri se anunta deja niste "catastrofe" umane, dar absurditatea va atinge culmi infloritoare in cazul beizadelelor de nababi ai zilei, care , din cauza faptului cumplit ca li se va pune "totul pe tava" inca din fasa, vor fi automat vaduvite de capacitate de discernamant, de posibilitatea de a face alegeri constiente si responsabile, cu impact benefic pentru semeni; mai pe scurt, nu vor cunoaste epopeea obligatorie a suferintei, luptei si devenirii! Vor fi doar niste caricaturi plastifiate, reduse la conditia primitiva a instinctelor "imediate"...ceea ce - culmea neroziei - nu va deranja prea multa lume, care, intr-un fel saul altul, le va semana...
    5 0
  • Apropo de mingi, chiar este foarte greu sa mai gasesti o minge buna pentru tenis de picior, pe asfalt, asa cum aveam noi cand eram copii. Sa revenim totusi in 2014... initial si eu am gandit exact ca voi, dar apoi mi-am zis ca poate copilul este un pui de pilot care face karting etc si parintii au vrut sa-l motiveze. Ma rog, ideea este ca stirea poate fi privita si din alt unghi. In orice caz, dupa cum am citit si pe alte site-uri din strainatate se pare ca masina va beneficia si de o noua evacuare, de la Innotech. In cei 2-3 ani de asteptare pana cand o va putea conduce legal pe strazile din Taiwan (desi daca parintii lui au avut bani sa o cumpere au cu siguranta bani sa il duca cu ea pe circuite private sau in tari unde este permis condusul de la varsta asta -daca or exista- etc) va avea timp sa o tuneze. Si chestia asta imi aduce aminte tot de vremurile bune, cand puneam in Dacia 1310 a tatalui meu tot felul de boxe, briz brizuri etc ca sa o fac mai frumoasa pentru atunci cand o voi conduce eu. Si cred ca eram mai mic ca el pe vremea aia :)).
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru