Pagani Huayra Dinastia, hypercar-ul care merită lăsat moștenire

de Sebastian Toma
Marti, 27.10.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Pagani livrat primul exemplat al unei ediții speciale a lui Huayra. Seria limitată a hypercar-ului italian se numește Dinastia și va fi construită în doar trei unități, garantate să devină modele de colecție.

Pagani a dezvoltat acum un an o ediție limitată a lui Huayra pentru piața din China și a livrat în octombrie primul  exemplar. Modelul se numește Huayra Dinastia Limited Edition și va fi construită în doar trei exemplare, fiecare dintre ele urmând să devină mai valoros decât a fost la momentul achiziției datorită faptului că este un exemplar rar. Cei de la Pagani s-au inspirat din mitologia chineză pentru această ediție specială și au echipat-o cu desene ale unor dragoni cu abilități speciale. Spre exemplu, primul Huayra Dinastia poartă desenul lui Baxia, un dragon care poate pluti pe apă. Următorul model din seria Dinastia va fi pictat cu dragonul Yazi, care poartă o armură din aur. Ultimul Pagani Huayra Dinastia va purta desenul dragonului Chiwen, cel care aduce ploaia și apără oamenii de incediu.

Desenul de pe aripă ilustrează dragonul Baxia din mitologia chineză, capabil să plutească pe apă.

Fiecare exemplar Pagani Huayra Dinastia vine cu elemente speciale diferite de varianta standard. Pe lângă culorile exterioare, fiecare Huayra Dinastia va avea un set de praguri laterale cu design special și care poartă motivul dragonilor desenați pe ambele laterale ale mașinii.

În plus, capota poartă desenul steagului Italiei și capacul motorului are o "aripioară" din fibră de carbon vopsită în culoarea caroseriei și decorată cu steagul italian. Primul Huayra Dinastia este vopsit într-o nuanță de albastru, în timp ce al doilea va fi auriu și ultimul este roșu.

Din moment ce olandezii de la Spyker sunt ieșiți temporar din peisaj, le rămâne celor de la Pagani sarcina de a crea cele mai complexe și frumoase leviere de schimbare a treptelor de viteză.

Urmareste Automarket
Edițiile speciale Dinastia ale lui Pagani Huayra poartă la interior un ameste de piele și alcantara, aceasta din urmă fiind albastră și fiind cusută cu fir albastru pentru primul exemplar al acestei serii limitate.
Tetierele poartă numele ediției speciale, brodat alături de un simbol chinezesc. Bordul și volanul îmbină cele două culori ale interiorului, atât prin ornamente din piele, cât și prin detalii fibră de carbon.

Așa arată tetiera lui Pagani Huayra Dinastia.

Via GTSpirit

Comentarii (1)

  • Merita lasat mostenire dar si ceva bani sa aiba cel care mosteneste cu ce sa il intretina. Un schimb de ulei si anvelope costa cat o masina premium cred...
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru