Pagani Huayra Dinastia - serie limitată destinată pieței din China

de Dragoș Băltățeanu
Duminica, 09.11.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Pagani a creat o ediție specială a supercarului Huayra. Această versiune poartă numele de Huayra Dinastia și va fi fabricată în doar trei exemplare pentru piața din China.

Apetitul clienților din China pentru modele exclusiviste este din ce în ce mai mare. Majoritatea constructorilor de automobile de lux au creat ediții speciale destinate pieței din China, iar acum a venit rândul celor de la Pagani să creeze o serie limitată. Astfel, Pagani a anunțat o serie limitată a modelului Huayra ce va purta numele Dinastia și va fi fabricată în doar trei exemplare. 

Cele trei exemplare speciale marchează debutul diviziei Pagani China Automotive Limited (PCAL) ce va opera în China și Macau. Cele trei exemplare Pagani Huayra Dinastia vor fi personalizate cu tema dragonului, ce are o semificativ rol spiritual în China. De asemenea, Horacio Pagani a ales câte o culoare pentru fiecare exemplar: albastru, auriu și roșu. 

Urmareste Automarket
La fel ca și modelul standard Huayra, puterea pentru cele trei exemplare ale seriei limitate va fi asigurată de motorul Mercedes-AMG V12 twin-turbo de 6.0 litri ce oferă 700 CP și 1.000 Nm.
Un exemplar Pagani Huayra cântărește 1.350 kg și are nevoie de 3.3 secunde pentru a atinge 100 km/oră, în timp ce viteza maximă ce poate fi atinsă este de 370 km/oră.

Via worldcarfans

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru