Imagine teaser cu noul Pagani C10, înlocuitorul lui Huayra

de Tiberiu Safta
Joi, 19.05.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Pagani a publicat o imagine teaser cu viitorul său hipercar, numit C10. Noul model va înlocui Huayra și va avea un motor V12 dezvoltat de AMG. Pagani C10 va fi dezvăluit în 12 septembrie.

Constructorul italian de supermașini a dezvăluit o schiță cu viitorul său model de serie. Acesta poartă numele C10 și va fi înlocuitorul lui Huayra. Din imaginea oferită se poate vedea profilul noului model, desenat de către Horacio Pagani, fondatorul companiei.

Pagani a confirmat că noul model va fi propulsat de un motor V12 de 6.0 litri, twin-turbo, dezvoltat de AMG. Nu se știe, deocamdată, dacă va fi cuplat la o cutie de viteze manuală sau automată, însă motorul va dezvolta 900 de cai putere. De asemenea, Pagani s-a concentrat mai mult să reducă din greutatea mașinii și se zvonește că noul model nu va beneficia de sisteme de asistență electronice.

La fel ca modelele anterioare, Zonda și Huayra, noul C10 va fi produs în serie limitată, mai exact, în 300 de exemplare. Noul model va fi dezvăluit în cadrul unui eveniment organizat la Milano, Italia, în 12 septembrie. Deși nu a fost confirmat oficial, prețul noului C10 va fi de aproximativ 300.000 de euro.

via Pagani, Carscoops

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru