Pagani dezvăluie un exemplar unicat, Huayra NC. Motor V12 de 830 de cai putere și vopsea specială

de Tiberiu Safta
Miercuri, 25.05.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Pagani a publicat imagini cu un nou model unicat, numit Huayra NC. Acest model a fost creat la comandă de către divizia Pagani Special Projects și este vopsit într-o combinație de culoare unică. Huayra NC este propulsat de un motor V12 de 830 de cai putere.

Constructorul italian de mașini de performanță a dezvăluit un exemplar unicat bazat pe Huayra. Acesta se numește Huayra NC și a fost construit la comandă pentru un client de către divizia de personalizare a mărcii, Pagani Special Projects.

Noul model unicat se remarcă prin vopseaua sa specială, preponderent albastră, cu accente roșii și negre. Accentele roșii se regăsesc la capota din față, în jurul grilei, precum și la priza de aer deasupra plafonului și la capota din spate, a motorului. Aceleași detalii sunt prezente și la eleronul spate, precum și la difuzor.

La interior avem scaune îmbrăcate în alcantara și vopsite în culoarea mașinii. Inclusiv partea interioară a montantului A și maneta schimbătorului de viteză sunt vopsite în același albastru închis. Accentele roșii sunt prezente la cusăturile scaunelor, precum și la marcajul volanului și la butonul pentru controlul stabilității.

Motorul lui Huayra NC este același propulsor Mercedes-AMG V12, de 6.0 litri, twin-turbo, care dezvoltă 830 de cai putere.

Acesta este cuplat la o cutie de viteze secvențială cu 7 trepte. Pagani nu a oferit mai multe detalii despre performanțele exemplarului unicat.

Noul Pagani Huayra NC va fi unul dintre ultimele exemplare Huayra. Recent, marca italiană a anunțat că va lansa o nouă mașină, numită C10, care va înlocui actualul model produs încă din 2011.

via Pagani

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru