Prima imagine teaser cu viitorul Pagani Huayra Roadster BC: motorul V12 de 6.0 litri va dezvolta aproape 800 CP

de Cornel Șocariciu
Luni, 29.07.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Pagani a publicat prima imagine teaser cu viitorul Huayra Roadster BC. Versiunea specială va primi modificări aerodinamice, va avea o masă totală mai mică, iar motorul V12 ar urma să ofere 789 CP.

Cu ocazia Salonului Auto de la Geneva din 2016, Pagani a prezentat ediția specială Huayra BC (Benny Caiola, numele unui colecționar de mașini care a făcut o adevărată pasiune din modelele lansate de Ferrari și Pagani).

Acum, oficialii Pagani au publicat o imagine teaser cu viitoarea versiune Huayra Roadster BC. Noua variantă specială pregătită de Pagani va miza pe Huayra Roadster, model lansat în prima parte a anului 2017.

Deși oficialii constructorului nu au venit cu informații despre viitorul Huayra Roadster BC, suntem convinși că modelul va primi o serie de modificări la nivel aerodinamic și va avea o masă totală mai mică comparativ cu varianta "normală" (1.280 de kilograme).

Totodată, motorul V12 de 6.0 litri va oferi resurse ceva mai generoase. Cel mai probabil, valorile oferite de unitatea pe benzină vor fi similare cu cele dezvoltate în prezent în cazul versiunii Huayra BC. Vorbim despre 789 de cai putere și un cuplu motor de 1.089 Nm. Resursele sunt puse în valoare de o transmisie automată cu șapte trepte capabilă să schimbe rapoartele în doar 75 de milisecunde.

Prima versiune Pagani Huayra BC a fost asamblată în doar 20 de unități, prețul de pornire fiind de aproximativ 2.3 milioane de euro.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru