Pagani Huayra va avea parte de un cântec de adio: ediția specială BC

de Bogdan Mirică
Luni, 18.01.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Pagani a anunțat că actualul Huayra va beneficia de o ediție specială denumită BC, prezentată cu ocazia Salonului Auto de la Geneva. Doar 20 de exemplare vor fi produse, iar prețul va fi unul piperat.

Unul dintre cele mai exotice supercaruri ale momentului se apropie de finalul carierei. Pagani Huayra, înlocuitorul celebrului Zonda, și-a epuizat deja toate exemplarele propuse pentru producție. Asta deși prețul fiecăruia a depășit în medie un milion de euro.

Compania fondată și condusă în continuare de Horacio Pagani a decis să mai profite de pe urma capitalului de imagine câștigat de Huayra și pregătește o ediție specială, așteptată să își facă apariția în cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Așteptat să se numească Pagani Huayra BC, supercarul va beneficia de același motor de proveniență AMG. El va dezvolta însă mai mult decât cei 720 de cai putere și 1100 de Nm oferiți de versiunea standard.

Esential 20 de unități Pagani Huayra BC vor fi produse.
Unitatea V12 va primi modificări și, odată cu ea, și exteriorul lui Huayra. Își face apariția și un eleron impresionant amplasat în partea posterioară pentru a asigura o apăsare aerodinamică mai bună.

Pentru a asigura exclusivitatea, Pagani a anunțat că va produce doar 20 de unități, fiecare cu un preț care va depăși un milion de euro.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru