Teaser misterios pentru un viitor model Pagani: premiera va avea loc în 17 decembrie

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 16.12.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Pagani a publicat un teaser video care anunță un model nou în gama constructorului italian. Reprezentanții companiei nu au oferit alte detalii referitoare la viitorul model, însă au menționat că prezentarea oficială va avea loc în 17 decembrie.

Pagani pregătește "pensionarea" lui Huayra, dar nu înainte ca modelul să mai primească o versiune specială. În urmă cu câteva luni, Horacio Pagani a declarat că în scurt timp vom face cunoștință cu Huayra R.

Inițial, prezentarea noii versiuni a fost anunțată în 12 noiembrie, însă producătorul italian nu a demarat campania de promovare și nici nu a comunicat o dată nouă pentru lansarea lui Huayra R.

Acum, oficialii Pagani au publicat pe contul de Twitter un teaser video misterios. Reprezentanții nu au menționat numele modelului din imagini, însă au anunțat data prezentării: 17 decembrie.

Conform raportelor apărute recent, Pagani ar putea lansa fie versiunea R, fie un model complet nou care să înlocuiască vechiul Huayra în gamă.

VIitorul Huayra R ar urma să fie echipat cu un nou motor aspirat natural dezvoltat special pentru hypercar-ul italian.

Surse apropiate companiei spun că propulsorul va livra 827 de cai putere, aceeași valoare fiind disponibilă în prezent pe Huayra Imola (foto), model echipat cu un motor V12 biturbo de 6.0 litri.

Via | Motor1

Comentarii (1)

  • Tub Pitot pe o mașină.
    Viteza in Mach :))

    Hai că am dezlegat misterul...
    Vrea să fie un avion pe roți. (măcar să atingă 0,3 Mach) :))
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru