Pagani va crea un exemplar unic Huayra 730 S Edition, pentru un producător de film

de Bogdan Mirică
Miercuri, 12.11.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Pagani a anunțat că va lansa o ediție specială a modelului Huayra, creată într-un exemplar unic și dedicată unui producător de film.

Pagani va da naștere unui exemplar unic al modelului Huayra 730 S. Mașina a fost comandată de un faimos producător de film, pe nume Alejandro Salomon, și va fi creată după gusturile tânărului antreprenor.

Supercarul, botezat de viitorul său proprietar Huayrab, beneficiază de o caroserie din fibră de carbon expusă, adică fără a avea un finisaj cu vopsea, și de o serie de elemente de personalizare inspirate de Zonda Tricolore și Zonda R, două modele mai vechi ale constructorului italian, primul dedicat chiar diviziei de aviație acrobatică, Frecce Tricolori.

Pagani Zonda Tricolore, un omagiu adus aviatiei acrobatice

Esential 3.3 secunde îi sunt necesare lui Pagani Huayra 730 S Edition.
Printre elementele de personalizare se va afla un set de jante aurii inspirate de Zonda, etriere vopsite în culorile Italiei și geamuri cu tentă albastră. Dincolo de ele se va afla un interior personalizat integral în culoarea albastră.

Sub capotă se va afla celași motor V12 de 6.0 litri, creat de inginerul AMG Michael Kubler.

Numele modelului sugerează deja puterea ascunsă sub capotă: adică 730 de cai putere, în vreme ce cuplul motor atinge 1000 de Nm. Resursele sunt suficiente pentru a accelera de la 0 la 100 de km/h în doar 3.3 secunde și penru a putea atinge o viteză maximă de 370 de km/h.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru