Noua generație BMW Seria 2 debutează în 8 iulie, cu ocazia Festivalului Vitezei de la Goodwood

de Alexandru Monenciu
Luni, 28.06.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul german de automobile a confirmat că noua generație Seria 2 va fi prezentată oficial în 8 iulie, în cadrul Festivalului Vitezei de la Goodwood.

După o lungă perioadă în care prototipurile au fost surprinse în teste și germanii de la BMW au dezvăluit câteva detalii, noua generație Seria 2 este în sfârșit pregătită să debuteze oficial.

Se va întâmpla în dimineața zilei de 8 iulie, cu ocazia Festivalului Vitezei de la Goodwood. Anunțul tocmai a fost făcut de mai marii constructorului din Munchen.

Deși camuflajul nu ne-a dat, până acum, ocazia să vedem noutățile estetice pe care le propune modelul bavarez, noul Seria 2 pare că nu va prelua grila verticală a fraților mai mari, Seria 3 și Seria 4. Totodată, farurile și stopurile au fost ușor revizuite.

Noul BMW Seria 2 rămâne în continuare cu roți motrice spate, dar clienții vor putea opta și pentru versiunea M240i care, pe lângă motorul cu șase cilindri, vine echipată și cu tracțiunea integrală xDrive. Potrivit germanilor, viitorul M240i va dispune de 374 de cai putere.

Alături de noua generație Seria 2, BMW va aduce și alte modele la Goodwood, inclusiv M5 CS.

Sedanul de performanță va parcurge celebra urcare a Festivalului, dându-le celor prezenți ocazia să îl vadă în acțiune și să asculte zgomotul făcut de motorul V8 de 4.4 litri, care în cazul său dezvoltă 635 CP.

via BMW

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru