Ioniq 5 n

Joi, 28 Martie | Premii auto

OFICIAL: Kia EV9 este Mașina Anului 2024 în Lume

SUV-ul electric Kia EV9 a fost desemnat Mașina Anului 2024 în Lume. Același model a câștigat și titlul Mașina Electrică a Anului 2024 în Lume.
Joi, 11 Ianuarie | Modele noi

VIDEO: Primele imagini cu o nouă versiune extremă a lui Hyundai Ioniq 5 N

Hyundai a publicat un clip sugestiv cu o viitoare versiune de performanță extremă a lui Ioniq 5 N. Aceasta se numește NPX1 și va fi prezentată la Salonul Auto de la Tokyo în scurt timp.
Joi, 13 Iulie 2023 | Modele noi

Noul Hyundai Ioniq 5 N: până la 650 CP și simularea unei transmisii automate

Hyundai a publicat primele imagini și informații despre electrica de performanță Ioniq 5 N. Aceasta este echipată cu 2 motoare electrice care dezvoltă, în modul N Grin Boost, 650 CP.
Marti, 11 Iulie 2023 | Masini electrice si hibride

Electrica de performanță Hyundai Ioniq 5 N "scăpată" mai devreme pe internet

Divizia Hyundai din Australia a publicat un video, pe care ulterior l-a șters, cu viitorul model electric de performanță Ioniq 5 N. Teoretic, debutul este programat pentru data de 13 iulie, în cadrul Festivalului Vitezei de la Goodwood.
Luni, 10 Iulie 2023 | Masini electrice si hibride

Electrica de performanță Hyundai Ioniq 5 N, debut la Festivalul Vitezei de la Goodwood

Constructorul asiatic confirmă oficial că debutul viitorului model cu zero emisii de performanță Ioniq 5 N va avea loc în data de 13 iulie, în cadrul Festivalului Vitezei de la Goodwood.
Vineri, 23 Iunie 2023 | Modele noi

Imagini noi cu viitorul Hyundai Ioniq 5 N, testat pe Nurburgring

Hyundai a publicat o serie de imagini oficiale noi cu viitorul Ioniq 5 N. Noul hot-hatch electric a fost testat pe circuitul de la Nurburgring și se află în ultima fază de dezvoltare.
Vineri, 05 Mai 2023 | Modele noi

Teaser video cu viitorul Hyundai Ioniq 5 N. Va reda sunete artificiale ale unui motor termic

Hyundai a publicat un clip nou cu viitorul său hot hatch electric Ioniq 5 N. Noul model de performanță va primi un sistem prin care vor fi redate sunete artificiale ale unui motor termic în habitaclu.
Vineri, 21 Aprilie 2023 | Modele noi

Hyundai Ioniq 5 N: versiunea de performanță va debuta la Festivalul de Viteză de la Goodwood

Hyundai a confirmat oficial data lansării noului Ioniq 5 N, versiunea de performanță a modelului electric. Noua versiune va fi prezentată oficial în cadrul Festivalului de Viteză de la Goodwood din Marea Britanie, eveniment programat în perioada 13-16 iulie.
Joi, 30 Martie 2023 | Masini electrice si hibride

Imagini cu Hyundai Ioniq 5 de performanță: mod dedicat pentru drift

Constructorul asiatic de automobile a publicat o serie de imagini cu viitorul model electric de performanță Ioniq 5 N. Acestea au fost realizate în timpul testelor în condiții de iarnă.
Luni, 05 Decembrie 2022 | Masini electrice si hibride

Teaser cu viitorul model electric de performanță Hyundai Ioniq 5 N

Constructorul asiatic de automobile a publicat un scurt clip în care apare, pentru câteva secunde, și viitorul model de performanță, cu zero emisii, Ioniq 5 N.
Vineri, 15 Iulie 2022 | Modele noi

Hyundai confirmă lansarea lui Ioniq 5 N: va fi primul model electric de performanță

Hyundai a confirmat oficial că va lansa o versiune de performanță a lui Ioniq 5. Aceasta se numește Ioniq 5 N și va fi primul model de performanță electric al mărcii sud-coreene. Noul model va fi lansat în 2023.
Luni, 09 Mai 2022 | Industrie

Informații despre versiunea de performanță Hyundai Ioniq 5 N

Constructorul asiatic lucrează la o versiune de performanță pentru modelul cu zero emisii Ioniq 5. Prototipurile au fost surprinse în teste, de mai multe ori, iar debutul ar putea avea loc până la finalul acestui an.

Tag-uri similare

Hyundai, ioniq 5, Hyundai N, ioniq 5 n
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru