VIDEO: Primele imagini cu o nouă versiune extremă a lui Hyundai Ioniq 5 N

de Tiberiu Safta
Joi, 11.01.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Hyundai a publicat un clip sugestiv cu o viitoare versiune de performanță extremă a lui Ioniq 5 N. Aceasta se numește NPX1 și va fi prezentată la Salonul Auto de la Tokyo în scurt timp.

Constructorul sud-coreean pregătește o nouă versiune de performanță a lui Hyundai Ioniq 5. Această versiune este botezată Ioniq 5 N NPX1, iar cu această ocazie, Hyundai a publicat primul clip oficial sugestiv cu noul model de performanță.

Din ceea ce se poate vedea, noul model primește o caroserie modificată, cu numeroase elemente din fibră de carbon. În imagini putem observa o serie de elemente aerodinamice noi, precum un spoiler frontal, un eleron, capacele oglinzilor din fibră de carbon, jante noi mai mari, aripi evazate și alte elemente confecționate din acest material ușor.

De asemenea, noul model de performanță va fi încălțat cu anvelope slick Pirelli. În spatele roților sunt vizibile și etriere noi, vopsite în albastru.

Noua versiune de performanță Ioniq 5 N NPX1 ar urma să fie mai ușoară cu până la 250 de kilograme față de versiunea obișnuită a compactei electrice. Cel mai probabil, noua versiune ar putea fi chiar un model creat special pentru circuit.

Inclusiv geamurile laterale și luneta sunt confecționate din policarbonat ușor. La final, modelul va primi și o suspensie reglabilă.

Noul Hyundai Ioniq 5 N NPX1 va fi prezentat oficial în 12 ianuarie. Lansarea va avea loc în cadrul Salonului Auto de la Tokyo.

via Hyundai

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru